AK GENÇ DİLOVASI'NDA BAŞKAN DEMİR İSTİFA ETTİ

Siyaset 23.10.2023 - 18:45, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:41 2214+ kez okundu.
 

AK GENÇ DİLOVASI'NDA BAŞKAN DEMİR İSTİFA ETTİ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir görevinden istifa etti...............................................................
3 yıldır AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Muhammet Demir istifa etti. İstifasını duyuran Demir, açıklamasında partililerine teşekkür etti.   Demir açıklamasında, “Değerli Genç Arkadaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim, 23.10.2020 tarihinden itibaren, 3 yıldır büyük bir sorumlulukla taşımış olduğum AK Parti Dilovası Gençlik Kolları ilçe Başkanlığı görevimden bugün itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım. Dilovamızda Genç arkadaşlarımıza hizmet etmenin onurunu bana yaşatan Genel Başkanımız,Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn.Eyüp Kadir İnan’a, İl Başkanlarımız Mehmet Ellibeş ve Şahin Talus’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a Milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, İl Gençlik Kolları Başkanlarımız Baki Özdemir ve Çağatay Çağlayan’a, İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım’a, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve en önemlisi bu süreçte canla başla çalışan Yönetim Kurulundaki Kardeşlerime, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerine, her daim yanımda olan Eşime, Aileme ve tüm sevdiklerime canı gönülden teşekkür ediyorum.
Davamıza ve Güzel İlçemize hizmet etmeye gayret ettik ve inşAllah hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir görevinden istifa etti...............................................................

3 yıldır AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Muhammet Demir istifa etti. İstifasını duyuran Demir, açıklamasında partililerine teşekkür etti.

 

Demir açıklamasında, “Değerli Genç Arkadaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim, 23.10.2020 tarihinden itibaren, 3 yıldır büyük bir sorumlulukla taşımış olduğum AK Parti Dilovası Gençlik Kolları ilçe Başkanlığı görevimden bugün itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım. Dilovamızda Genç arkadaşlarımıza hizmet etmenin onurunu bana yaşatan Genel Başkanımız,Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn.Eyüp Kadir İnan’a, İl Başkanlarımız Mehmet Ellibeş ve Şahin Talus’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a Milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, İl Gençlik Kolları Başkanlarımız Baki Özdemir ve Çağatay Çağlayan’a, İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım’a, Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve en önemlisi bu süreçte canla başla çalışan Yönetim Kurulundaki Kardeşlerime, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerine, her daim yanımda olan Eşime, Aileme ve tüm sevdiklerime canı gönülden teşekkür ediyorum.
Davamıza ve Güzel İlçemize hizmet etmeye gayret ettik ve inşAllah hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.