İşadamı Adem Doğrul'dan kurban bayramı mesajı!

Dünya 28.06.2023 - 09:45, Güncelleme: 28.06.2023 - 09:45 3101+ kez okundu.
 

İşadamı Adem Doğrul'dan kurban bayramı mesajı!

İşadamı Adem doğrul, bayramların barış ve kardeşlik duygularının perçinlenmesinde büyük önemi olduğunu vurguladı.....................................
“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Dini bir ibadet olarak kurban ise Allah sevgisinden daha yüce olarak insanın gönlüne başka bir şey koymamasını ve onlardan vazgeçmesini vurgular. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar, bizim Yaradan’a olan sevgimizin ve vazgeçtiğimiz dünyalıkların sembolüdür. Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşmasına da birer vesiledir. Bu bayramda mazlumlar gözetilir, ihtiyaçları giderilir, kurban etleri bölüşülür. Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbî duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslâm Dünyası’na ve gerekse de tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”  
İşadamı Adem doğrul, bayramların barış ve kardeşlik duygularının perçinlenmesinde büyük önemi olduğunu vurguladı.....................................

“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Dini bir ibadet olarak kurban ise Allah sevgisinden daha yüce olarak insanın gönlüne başka bir şey koymamasını ve onlardan vazgeçmesini vurgular. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar, bizim Yaradan’a olan sevgimizin ve vazgeçtiğimiz dünyalıkların sembolüdür.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşmasına da birer vesiledir. Bu bayramda mazlumlar gözetilir, ihtiyaçları giderilir, kurban etleri bölüşülür.

Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbî duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslâm Dünyası’na ve gerekse de tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.