Yuvacık Barajı dolmaya devam ediyor!

Gündem 27.12.2023 - 10:16, Güncelleme: 27.12.2023 - 10:16 1742+ kez okundu.
 

Yuvacık Barajı dolmaya devam ediyor!

Yuvacık Barajı’nda su miktarı artmaya devam ediyor. Barajdaki su miktarı yüzde 64’e yükseldi.
Yuvacık Barajı’nda endişelere sebep olan düşüş sona erdi. Yuvacık Barajı’nda su miktarındaki artış devam ediyor. Bugün yapılan ölçümlere göre barajdaki su miktarı yüzde 64’e yükseldi. 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı’nda 32 milyon 540 bin metreküp su bulunuyor. Kocaeli’nin bir diğer barajı olan Namazgah Barajında ise su miktarı ise yüzde 63 seviyesinde. Barajdaki su miktarı ise 14 milyon 310 bin metreküp olarak ölçüldü.
Yuvacık Barajı’nda su miktarı artmaya devam ediyor. Barajdaki su miktarı yüzde 64’e yükseldi.

Yuvacık Barajı’nda endişelere sebep olan düşüş sona erdi. Yuvacık Barajı’nda su miktarındaki artış devam ediyor.

Bugün yapılan ölçümlere göre barajdaki su miktarı yüzde 64’e yükseldi. 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı’nda 32 milyon 540 bin metreküp su bulunuyor.

Kocaeli’nin bir diğer barajı olan Namazgah Barajında ise su miktarı ise yüzde 63 seviyesinde. Barajdaki su miktarı ise 14 milyon 310 bin metreküp olarak ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.