TATOĞLU; ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ YALANI KİRLİ BİR SİYASİ HAMLEDİR

Siyaset 25.12.2023 - 15:38, Güncelleme: 25.12.2023 - 15:38 3378+ kez okundu.
 

TATOĞLU; ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ YALANI KİRLİ BİR SİYASİ HAMLEDİR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Barış Tatoğlu önemi bir basın açıklaması yaptı.
SONUNA KADAR ADAYIM… Yerel seçimleri takvimi açıklanması ile, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’den Gebze Belediye Başkan aday adayı oldum, benim dışımda kimse aday adayı olmadı. Son günlerde bazı kirli eller, sözde siyasi kurnazlıklar yaparak ithal aday yada tepeden inme aday arayışına girmiştir. Medeni cesareti olan kişiler, aday adaylık sürecinde dosyasını, gerekli mercilere iletmesi gerekirdi, onun dışında yapılan her hamle örgütü, kurumsal yapıyı, delegeyi saygısızlıktır. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Büyük Kurultay’da İl, ilçe ve meclis üyeliği seçimlerinde ön seçim yapacağına dair beyanda bulunmuştu. Partimizden beklentimiz, ön seçim ve hukukun işletilmesidir. Ayrıca Gebze’de bazı kişi ve kişiler, aday adaylıktan çekildiğim yönünde dedikodu çıkarmaya çalışmaktadır. Gebze Kamuoyu bilsin ki, Gebze’nin tek aday adayı olarak sonuna kadar aday adayıyım. Bizden duymadığınız hiçbir söze açıklamaya itibar etmeyiniz. Cumhuriyetin en büyük değeri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 100. Yılında hiçbir ayak oyunu yada siyasi kurnazlığa ne genelde, ne de yerelde kurban gitmeyecektir.          
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Barış Tatoğlu önemi bir basın açıklaması yaptı.

SONUNA KADAR ADAYIM…

Yerel seçimleri takvimi açıklanması ile, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ’den Gebze Belediye Başkan aday adayı oldum, benim dışımda kimse aday adayı olmadı. Son günlerde bazı kirli eller, sözde siyasi kurnazlıklar yaparak ithal aday yada tepeden inme aday arayışına girmiştir.

Medeni cesareti olan kişiler, aday adaylık sürecinde dosyasını, gerekli mercilere iletmesi gerekirdi, onun dışında yapılan her hamle örgütü, kurumsal yapıyı, delegeyi saygısızlıktır.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Büyük Kurultay’da İl, ilçe ve meclis üyeliği seçimlerinde ön seçim yapacağına dair beyanda bulunmuştu.

Partimizden beklentimiz, ön seçim ve hukukun işletilmesidir.

Ayrıca Gebze’de bazı kişi ve kişiler, aday adaylıktan çekildiğim yönünde dedikodu çıkarmaya çalışmaktadır.

Gebze Kamuoyu bilsin ki, Gebze’nin tek aday adayı olarak sonuna kadar aday adayıyım.

Bizden duymadığınız hiçbir söze açıklamaya itibar etmeyiniz.

Cumhuriyetin en büyük değeri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 100. Yılında hiçbir ayak oyunu yada siyasi kurnazlığa ne genelde, ne de yerelde kurban gitmeyecektir.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.