Körfezli Çocuklar Hacivat-Karagöz İle Eğlendi

Dünya 13.04.2023 - 11:39, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:39 2537+ kez okundu.
 

Körfezli Çocuklar Hacivat-Karagöz İle Eğlendi

Körfez’de Ramazan etkinlikleri aralıksız devam ediyor
7’den 70’e tüm vatandaşlar için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Ramazan’da, İlçe Müftülüğü ile birlikte çocuklar için de Hacivat-Karagöz gölge oyunu etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar Hacivat-Karagöz ile keyifli anlar yaşadı. KAHKAHA SESLERİ SARDI Mehmet Akif Ersoy Camii’nde düzenlenen etkinlik ile kahkaha sesleri yankılanırken, program sonrasında da çocuklara şeker ikram edildi. Körfez Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin tüm mahallelerde gerçekleştirileceği belirtildi.
Körfez’de Ramazan etkinlikleri aralıksız devam ediyor

7’den 70’e tüm vatandaşlar için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Ramazan’da, İlçe Müftülüğü ile birlikte çocuklar için de Hacivat-Karagöz gölge oyunu etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar Hacivat-Karagöz ile keyifli anlar yaşadı.

KAHKAHA SESLERİ SARDI

Mehmet Akif Ersoy Camii’nde düzenlenen etkinlik ile kahkaha sesleri yankılanırken, program sonrasında da çocuklara şeker ikram edildi. Körfez Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin tüm mahallelerde gerçekleştirileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.