Milletvekili Aday Adayı Törk’ten genel seçimde başarı sözü!

Siyaset 29.03.2023 - 16:33, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2701+ kez okundu.
 

Milletvekili Aday Adayı Törk’ten genel seçimde başarı sözü!

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yakup Törk, 2 dönem ilçe başkanlığı yaptığı CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Törk, “2019 yerel seçimlerinde aldığımız oy başarısını, genel seçimlere taşıyacağız” dedi. Başarılı bir ilçe başkanlığı dönemi geçiren Yakup Törk, 2019 yerel seçimlerinde de Millet ittifakından Darıca Belediye Başkan Adayı olmuştu. 2019 yerel seçimlerinde adeta diğer seçimlere büyük fark atan Törk, 48 bin 257 oy alarak seçimi 10 bin oy farkla kaybetmişti. Seçimi kaybetmesine rağmen tarihi bir oy alarak büyük bir başarıya imza atan Yakup Törk’ün milletvekili aday adayı olması sürpriz olmadı. CHP Genel Merkezi’nin aradığı milletvekili adayı profiline tam anlamıyla uyan, başarılı da bir karnesi olan Yakup Törk, 2 dönem ilçe başkanlığı yaptığı CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. “EN YÜKSEK KATKIYI SUNACAĞIZ” CHP Darıca İlçe Başkanlığı ziyaretinde partilileri ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Törk, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli genelinde en yüksek oy artışı sağlamasının genel seçimlere örnek olacağını söyleyerek, aynı özveriyi genel seçimlerde de göstereceğinin sözünü verdi. Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yakup Törk, “İlk göz ağrım siyasete başladığım ve önemli anılar ve yol arkadaşları edindiğim, 2 dönem ilçe başkanlığı yaparken büyük emekler verdiğim Darıca İlçe Örgütümüzü ziyaret ettim. İlçe başkanımız Gökhan Aktaş ve bizleri ağırlayan partililerimize teşekkür ederim. 2019’da Kocaeli genelinde en yüksek oy artışını sağladığımız ilçemizde Genel seçimde de en yüksek katkıyı hep birlikte sunacağız. Birlikte başaracağız” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yakup Törk, 2 dönem ilçe başkanlığı yaptığı CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Törk, “2019 yerel seçimlerinde aldığımız oy başarısını, genel seçimlere taşıyacağız” dedi.

Başarılı bir ilçe başkanlığı dönemi geçiren Yakup Törk, 2019 yerel seçimlerinde de Millet ittifakından Darıca Belediye Başkan Adayı olmuştu. 2019 yerel seçimlerinde adeta diğer seçimlere büyük fark atan Törk, 48 bin 257 oy alarak seçimi 10 bin oy farkla kaybetmişti. Seçimi kaybetmesine rağmen tarihi bir oy alarak büyük bir başarıya imza atan Yakup Törk’ün milletvekili aday adayı olması sürpriz olmadı. CHP Genel Merkezi’nin aradığı milletvekili adayı profiline tam anlamıyla uyan, başarılı da bir karnesi olan Yakup Törk, 2 dönem ilçe başkanlığı yaptığı CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

“EN YÜKSEK KATKIYI SUNACAĞIZ”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı ziyaretinde partilileri ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Törk, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli genelinde en yüksek oy artışı sağlamasının genel seçimlere örnek olacağını söyleyerek, aynı özveriyi genel seçimlerde de göstereceğinin sözünü verdi. Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yakup Törk, “İlk göz ağrım siyasete başladığım ve önemli anılar ve yol arkadaşları edindiğim, 2 dönem ilçe başkanlığı yaparken büyük emekler verdiğim Darıca İlçe Örgütümüzü ziyaret ettim. İlçe başkanımız Gökhan Aktaş ve bizleri ağırlayan partililerimize teşekkür ederim. 2019’da Kocaeli genelinde en yüksek oy artışını sağladığımız ilçemizde Genel seçimde de en yüksek katkıyı hep birlikte sunacağız. Birlikte başaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.