POLİSAN HOLDİNG RAMAZAN BAYRAMI İLANI

Chp Kocaeli’den Saadet Partisine Ziyaret

Siyaset 16.03.2023 - 19:54, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3508+ kez okundu.
 

Chp Kocaeli’den Saadet Partisine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve il yönetimini parti binasında ziyaret etti.
Mutlu, ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişata son vereceğiz. Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu  “Ülke olarak zor zamanlardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bir yanda depremin acısını iliklerimize kadar hissetik, bir yandan kurumların içinin bu kadar boşaltıldığını bir kez daha depremle farkına vardık. Tek kişinin iki dudağı arasına bakan bu siyaset anlayışına son vereceğiz. Ortak akılla, ortaya koyduğumuz mutabakat metnindeki tüm projeleri hayata geçirip, Millet İttifakı’nın birer paydaşı olarak ülkemizin bu gidişatına son vereceğiz” dedi.       .  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve il yönetimini parti binasında ziyaret etti.

Mutlu, ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişata son vereceğiz.

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu  “Ülke olarak zor zamanlardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bir yanda depremin acısını iliklerimize kadar hissetik, bir yandan kurumların içinin bu kadar boşaltıldığını bir kez daha depremle farkına vardık. Tek kişinin iki dudağı arasına bakan bu siyaset anlayışına son vereceğiz. Ortak akılla, ortaya koyduğumuz mutabakat metnindeki tüm projeleri hayata geçirip, Millet İttifakı’nın birer paydaşı olarak ülkemizin bu gidişatına son vereceğiz” dedi.

 

 

 

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.