Konservatuvar korist seçmeleri başlıyor

Dünya 30.10.2023 - 11:13, Güncelleme: 30.10.2023 - 11:13 1497+ kez okundu.
 

Konservatuvar korist seçmeleri başlıyor

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu ve THM Uygulama Topluluğu korist seçmeleri gerçekleştirecek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarına bağlı olarak faaliyet gösteren Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu korist seçmeleri gerçekleştirecek. ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ Çocuk Korosu seçmelerine 7-12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek. Koro üyesi olmak isteyen çocuklardan bir marş veya bir çocuk şarkısını seslendirmesi istenecek. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seçmeler 4 Kasım Cumartesi günü 10.00’da yapılacak. THM UYGULAMA TOPLULUĞU SEÇMELERİ Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu korist seçmeleri ise 5 Kasım Pazar günü 15.00’de yine Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılacak. 17-45 yaş arasındaki vatandaşların katılabileceği seçmelerde adaylardan farklı yörelere ait 3 türkü seslendirmeleri istenecek. Değerlendirmeleri ise Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenleri ve koro şefleri yapacak.
Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu ve THM Uygulama Topluluğu korist seçmeleri gerçekleştirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarına bağlı olarak faaliyet gösteren Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu korist seçmeleri gerçekleştirecek.

ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ

Çocuk Korosu seçmelerine 7-12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek. Koro üyesi olmak isteyen çocuklardan bir marş veya bir çocuk şarkısını seslendirmesi istenecek. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seçmeler 4 Kasım Cumartesi günü 10.00’da yapılacak.

THM UYGULAMA TOPLULUĞU SEÇMELERİ

Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu korist seçmeleri ise 5 Kasım Pazar günü 15.00’de yine Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılacak. 17-45 yaş arasındaki vatandaşların katılabileceği seçmelerde adaylardan farklı yörelere ait 3 türkü seslendirmeleri istenecek. Değerlendirmeleri ise Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenleri ve koro şefleri yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.