Vali Yavuz, Gebze’de Sanayicilerimizle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Siyaset 29.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:44 152 kez okundu.
 

Vali Yavuz, Gebze’de Sanayicilerimizle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

İlimizin tüm kesimleri ile bereketli Ramazan sofralarında bir araya gelmeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde ilimiz ekonomisi ve istihdamına katkı sunan sanayicilerimizle iftar programında bir araya geldi.
Adem Ceylan Final Teknik Kolejinde düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamları,  Kocaeli Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Ceylan, Mersin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Oda Başkanları, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim KuruluBaşkanları ve çalışanları, kolej öğretmenleri ve personellerkatıldı.   Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda yenilen iftar yemeğinin ardından protokol üyeleri birer konuşma yaptılar.   Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatta rekordan rekora koşan sanayicilerimize teşekkür eden Vali Seddar Yavuz,  Ramazan-ı Şeriflerini kutlayarak konuşmalarına şu sözlerle devam etti: “İşlerinizde bol kazançlar diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde Ramazan’ın manevi atmosferinden yeterince istifade edebilmeyi de nasip etsin diye yüce Allah’a dua ve dilekte bulunuyorum. Ayrıca dünyanın her neresinde olursa olsun neredeyse bir lokma ekmeğe ve bir yudum suya muhtaç edilmiş açlıkla ve sefaletle imtihan edilen başta Afrika ve son dönemde de Gazze’de olmak üzere dünyanın her bir bölgesinde ve her neresinde varsa tüm adaletsizliklere karşı durduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum. Biz dünyanın vicdanıyız, gür sesiyiz, dün de, bugün de yarın da gür sesi olacağız, hakkı hukuku haykıracağız, adaletten ve haktan yana olacağız inşallah. Bu bizim şiarımızdır. Aziz Türk Milleti sever, sevgiyi yaşatır, elindekini bölüşür. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha barış içerisinde bir dünya dileklerimle bir kez daha hepinizi saygıyla selamlıyor, Ramazan’ı Şerifinizi tebrik ediyorum.”   Konuşmaların ardından program fotoğraf çekimi ile sona erdi.
İlimizin tüm kesimleri ile bereketli Ramazan sofralarında bir araya gelmeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde ilimiz ekonomisi ve istihdamına katkı sunan sanayicilerimizle iftar programında bir araya geldi.

Adem Ceylan Final Teknik Kolejinde düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamları,  Kocaeli Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Ceylan, Mersin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Oda Başkanları, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim KuruluBaşkanları ve çalışanları, kolej öğretmenleri ve personellerkatıldı.

 

Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda yenilen iftar yemeğinin ardından protokol üyeleri birer konuşma yaptılar.

 

Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatta rekordan rekora koşan sanayicilerimize teşekkür eden Vali Seddar Yavuz,  Ramazan-ı Şeriflerini kutlayarak konuşmalarına şu sözlerle devam etti: “İşlerinizde bol kazançlar diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde Ramazan’ın manevi atmosferinden yeterince istifade edebilmeyi de nasip etsin diye yüce Allah’a dua ve dilekte bulunuyorum. Ayrıca dünyanın her neresinde olursa olsun neredeyse bir lokma ekmeğe ve bir yudum suya muhtaç edilmiş açlıkla ve sefaletle imtihan edilen başta Afrika ve son dönemde de Gazze’de olmak üzere dünyanın her bir bölgesinde ve her neresinde varsa tüm adaletsizliklere karşı durduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum. Biz dünyanın vicdanıyız, gür sesiyiz, dün de, bugün de yarın da gür sesi olacağız, hakkı hukuku haykıracağız, adaletten ve haktan yana olacağız inşallah. Bu bizim şiarımızdır. Aziz Türk Milleti sever, sevgiyi yaşatır, elindekini bölüşür. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha barış içerisinde bir dünya dileklerimle bir kez daha hepinizi saygıyla selamlıyor, Ramazan’ı Şerifinizi tebrik ediyorum.”

 

Konuşmaların ardından program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.