Vali Yavuz: “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın”

Siyaset 25.11.2023 - 20:59, Güncelleme: 25.11.2023 - 21:03 2395+ kez okundu.
 

Vali Yavuz: “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın”

Kocaeli yarın beklenen şiddetli fırtına ile ilgili açıklama yapan Vali Yavuz, “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın” dedi
KOCAELİde bugün özellikle denizde etkili olan fırtına yarın çok daha şiddetli olacak. Şiddetli rüzgarın saatte 90 kilometreye kadar çıkması bekleniyor. Kocaeli yarın beklenen şiddetli fırtına ile ilgili yapan Vali Yavuz, “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın” dedi. Kocaeli Valisu Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün saat 24.00'a kadar 50-70 km/saat rüzgar, yarın 00.00'dan 15.00'e kadar 80-90 km/saat rüzgar, ayrıca SAĞANAK yağış ve yüksek kesimlerde kar ve karla karışık yağmur beklenmektedir. Özellikle pazar günü zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın." ifadesini kullandı.
Kocaeli yarın beklenen şiddetli fırtına ile ilgili açıklama yapan Vali Yavuz, “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın” dedi

KOCAELİde bugün özellikle denizde etkili olan fırtına yarın çok daha şiddetli olacak. Şiddetli rüzgarın saatte 90 kilometreye kadar çıkması bekleniyor. Kocaeli yarın beklenen şiddetli fırtına ile ilgili yapan Vali Yavuz, “Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın” dedi.

Kocaeli Valisu Seddar Yavuzsosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün saat 24.00'a kadar 50-70 km/saat rüzgar, yarın 00.00'dan 15.00'e kadar 80-90 km/saat rüzgar, ayrıca SAĞANAK yağış ve yüksek kesimlerde kar ve karla karışık yağmur beklenmektedir. Özellikle pazar günü zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.