Milletvekili Işık Gölcük ve Dilovası’nı karış karış gezdi

Dünya 03.05.2023 - 11:26, Güncelleme: 03.05.2023 - 11:26 2377+ kez okundu.
 

Milletvekili Işık Gölcük ve Dilovası’nı karış karış gezdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük ve Dilovası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Işık, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük ve Dilovası’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Işık, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. GÖLCÜK’Ü KARIŞ KARIŞ GEZDİ Gölcük’te esnaf ziyareti yapan Milletvekili Işık, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği ve Piyale Paşa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gölcüklü gençlerle de buluşan Milletvekili Işık, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. DİLOVASI’NDA AK PARTİ’YE SEVGİ SELİ Dilovası Bağdat Caddesi esnafını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği ve Dilovası Gümüşhaneliler Derneği’nde vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası’nda Milletvekili Işık ile sohbet eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerini belirtti.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük ve Dilovası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Işık, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gölcük ve Dilovası’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Işık, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

GÖLCÜK’Ü KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Gölcük’te esnaf ziyareti yapan Milletvekili Işık, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği ve Piyale Paşa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gölcüklü gençlerle de buluşan Milletvekili Işık, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.

DİLOVASI’NDA AK PARTİ’YE SEVGİ SELİ

Dilovası Bağdat Caddesi esnafını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği ve Dilovası Gümüşhaneliler Derneği’nde vatandaşlarla sohbet etti. Dilovası’nda Milletvekili Işık ile sohbet eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.