Talus: “Sahada 14 vekil adayıyla çalışıyoruz”

Dünya 25.04.2023 - 16:35, Güncelleme: 25.04.2023 - 16:35 2475+ kez okundu.
 

Talus: “Sahada 14 vekil adayıyla çalışıyoruz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, 14 milletvekili adayı ile Kocaeli’nin her sokağında çalışma yaptıklarını söyledi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan ile birlikte il binasında basın açıklaması yaptı. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili süreci değerlendiren İl Başkanı Talus, “14 Milletvekili adayımız ile birlikte Kocaeli’nin her sokağında çalışma yapıyoruz” dedi. 14 MİLLETVEKİLİ ADAYI VE TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADAYIZ Açıklamalarında şu ifadelere yer veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “14 adayımız ile hep sahadayız. 14 adayı konuşulan tek partiyiz. Muhalefet açısından milletvekili sıralamasında seçilebilir noktada kadının adı yok. Bizde seçilecek sırada iki kadın adayımız var. Hedeflerimize ulaşmak için çok programlı bir kampanya sürdürüyoruz. 6 Şubat depremlerindeki kayıplarımıza saygının bir gereği olarak kampanyamızı müziksiz yapıyoruz. Seçim bürolarımızda müzik çalmıyoruz. Ama Kocaeli’nin her sokağında insanların evlerine gidiyoruz. Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. 39 bin 639 depremzede Kocaeli’de bulunuyor. Hepsi ile tek tek görüşüyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Onların sıkıntılarını ve kederlerini içimizde hissediyoruz” dedi. GAZETECİLERDEN OY İSTEDİ Toplantıya katılan gazetecilerden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye oy isteyen İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. Kocaeli’de yaşayan herkesin oyuna talip olduğumuz gibi siz basın mensuplarının da oylarına talibiz. Türkiye Yüzyılı’nda bir oyla, hepinizi aramızda görmek bize güç verir, mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, 14 milletvekili adayı ile Kocaeli’nin her sokağında çalışma yaptıklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan ile birlikte il binasında basın açıklaması yaptı. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili süreci değerlendiren İl Başkanı Talus, “14 Milletvekili adayımız ile birlikte Kocaeli’nin her sokağında çalışma yapıyoruz” dedi.

14 MİLLETVEKİLİ ADAYI VE TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADAYIZ

Açıklamalarında şu ifadelere yer veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “14 adayımız ile hep sahadayız. 14 adayı konuşulan tek partiyiz. Muhalefet açısından milletvekili sıralamasında seçilebilir noktada kadının adı yok. Bizde seçilecek sırada iki kadın adayımız var. Hedeflerimize ulaşmak için çok programlı bir kampanya sürdürüyoruz. 6 Şubat depremlerindeki kayıplarımıza saygının bir gereği olarak kampanyamızı müziksiz yapıyoruz. Seçim bürolarımızda müzik çalmıyoruz. Ama Kocaeli’nin her sokağında insanların evlerine gidiyoruz. Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. 39 bin 639 depremzede Kocaeli’de bulunuyor. Hepsi ile tek tek görüşüyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Onların sıkıntılarını ve kederlerini içimizde hissediyoruz” dedi.

GAZETECİLERDEN OY İSTEDİ

Toplantıya katılan gazetecilerden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye oy isteyen İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. Kocaeli’de yaşayan herkesin oyuna talip olduğumuz gibi siz basın mensuplarının da oylarına talibiz. Türkiye Yüzyılı’nda bir oyla, hepinizi aramızda görmek bize güç verir, mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.