Kocaeli Bilnet Ortaokulu 8.Sınıflar Lise Tanıtım ve Motivasyon Gezisi

Eğitim 12.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:51 10260+ kez okundu.
 

Kocaeli Bilnet Ortaokulu 8.Sınıflar Lise Tanıtım ve Motivasyon Gezisi

Kocaeli Bilnet Okulları açıldığı günden bu yana başarılarından söz ettirmeye devam ediyor.
 Her yıl 8.Sınıf öğrencilerini mezunlarla buluşturan ve lise tanıtım gezileri yapan Özel Kocaeli Bilnet Ortaokulu, 8 Aralık 2023 Cuma günü lise tanıtım gezisi düzenledi. Öğrencilerinin akademik takibini yaparken, Rehber Öğretmen, Bilen Öğretmen  ve idarecilerin katılımı ile her öğrencinin yetkinlikleri ve yatkınlıklarını göz önünde bulundurarak bire bir veli görüşmesi yapmakta ve eş zamanlı olarak öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirmek için lise gezileri organize edilmekte.   “Başarı Güvenle Gelir” ilkesi ile eğitim öğretime devam eden Kocaeli Bilnet Okulları yaptığı planlama ve organizasyonla “Başarı Tesadüf Değildir” dedirtiyor.
Kocaeli Bilnet Okulları açıldığı günden bu yana başarılarından söz ettirmeye devam ediyor.

 Her yıl 8.Sınıf öğrencilerini mezunlarla buluşturan ve lise tanıtım gezileri yapan Özel Kocaeli Bilnet Ortaokulu, 8 Aralık 2023 Cuma günü lise tanıtım gezisi düzenledi. Öğrencilerinin akademik takibini yaparken, Rehber Öğretmen, Bilen Öğretmen  ve idarecilerin katılımı ile her öğrencinin yetkinlikleri ve yatkınlıklarını göz önünde bulundurarak bire bir veli görüşmesi yapmakta ve eş zamanlı olarak öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirmek için lise gezileri organize edilmekte.

 

“Başarı Güvenle Gelir” ilkesi ile eğitim öğretime devam eden Kocaeli Bilnet Okulları yaptığı planlama ve organizasyonla “Başarı Tesadüf Değildir” dedirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.