Kocaeli'ye yağmur geri geliyor!

Dünya 24.04.2023 - 11:57, Güncelleme: 24.04.2023 - 11:57 2395+ kez okundu.
 

Kocaeli'ye yağmur geri geliyor!

Kocaeli'de güneşli ve sıcak hava yerini çarşamba günü sağanak yağışa bırakacak. Kocaeli'de soğuk havalar tekrar geri gelecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden alınan bilgilere göre bugün Kocaeli'de hava güneşli olacak. Sıcaklık ise en yüksek 20 derece olacak. ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK  Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre 26 nisan çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak. Perşembe ve Cuma günü de yağışlı hava etkisini gösterecek. 
Kocaeli'de güneşli ve sıcak hava yerini çarşamba günü sağanak yağışa bırakacak. Kocaeli'de soğuk havalar tekrar geri gelecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden alınan bilgilere göre bugün Kocaeli'de hava güneşli olacak. Sıcaklık ise en yüksek 20 derece olacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK 

Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre 26 nisan çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak. Perşembe ve Cuma günü de yağışlı hava etkisini gösterecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.