Başkan Büyükakın: “Çevre konusunda muazzam adımlar attık”

Siyaset 28.08.2023 - 16:17, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:17 5711+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın: “Çevre konusunda muazzam adımlar attık”

Çevre konusunda muazzam adımlar attıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Bunun en büyük göstergesi Körfezi’mizdeki dip çamuru temizlik projesidir” dedi.
Eser ve hizmet anlayışıyla kentin her köşesine hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, diğer bir taraftan da Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan birlikteliklerine devam ediyor. Çevre, genç, kadın, yaşlı, engelli ve diğer birçok konuda hizmet veren STK’larla buluşan Başkan Büyükakın’ın son konukları, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ile Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve beraberindeki heyetin yanı sıra, Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği (Ekosder) Başkanı İsmail Sami, Gebze Sivil Dayanışma Platformu Başkanı İlhan Kadıoğlu, Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim ve beraberindeki heyetleri oldu. Kocaeli’nin her karışına yapılan hizmet için teşekkür eden konuklarına Başkan Büyükakın, “Eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini hayata geçirdik, bundan sonra da geçirmeye devam edeceğiz” dedi.   “REFERANS KAYNAĞIMIZ, ESERLERİMİZ VE HİZMETLERİMİZDİR” Dünyadaki gelişmelerle birlikte, iklim krizi, gıda güvenliği, dış politika alanlarında konuklarından gelen sorular da cevap veren Başkan Büyükakın, eser ve hizmetlerin Kocaeli’deki her vatandaşın hayatına dokunduğu dile getiren konuklarına, “Elbette Büyükşehir Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bizim en önemli referans kaynağımız, eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Şehrimizde ki tüm ilçelere hizmet önceliklerini belirleyerek yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'nin ve Kocaeli’nin gelişmesi, gelişmesi için tüm ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.   “GELECEĞİNE DÖNÜK ATILMIŞ EN KRİTİK ÇALIŞMADIR” Çevre projeleriyle Türkiye’ye rol model olacak çalışmaları yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “Körfez’deki dip çamuru temizliği şehrimiz açısından son derece kıymetlidir. Körfezi’mizin geleceğine dönük atılmış en kritik çalışmadır. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımıza ve bakanlığımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kocaeli olarak, çevre konusunda muazzam adımlar attık. Bunun en büyük göstergesi Körfezi’mizdeki dip çamuru temizlik projesidir. Bakın Dilovası’nda Bakanlığımızla birlikte Kömürcüler OSB’yi kaldırdık. Şehircilik konusunda ve çevre konusunda daha nice projeleri hayata geçirdik” diye konuştu. Sivil Toplum Kuruluşlarının kente dair önerilerinin, ortak aklın işletilmesinde ki katkıları, hemşeri derneklerinin Kocaelilik bilincine katkısı gibi diğer konularında ele alındığı birliktelikler görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Çevre konusunda muazzam adımlar attıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Bunun en büyük göstergesi Körfezi’mizdeki dip çamuru temizlik projesidir” dedi.

Eser ve hizmet anlayışıyla kentin her köşesine hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, diğer bir taraftan da Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan birlikteliklerine devam ediyor. Çevre, genç, kadın, yaşlı, engelli ve diğer birçok konuda hizmet veren STK’larla buluşan Başkan Büyükakın’ın son konukları, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt ile Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve beraberindeki heyetin yanı sıra, Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği (Ekosder) Başkanı İsmail Sami, Gebze Sivil Dayanışma Platformu Başkanı İlhan Kadıoğlu, Kırım Türkleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim ve beraberindeki heyetleri oldu. Kocaeli’nin her karışına yapılan hizmet için teşekkür eden konuklarına Başkan Büyükakın, “Eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini hayata geçirdik, bundan sonra da geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“REFERANS KAYNAĞIMIZ, ESERLERİMİZ VE HİZMETLERİMİZDİR”

Dünyadaki gelişmelerle birlikte, iklim krizi, gıda güvenliği, dış politika alanlarında konuklarından gelen sorular da cevap veren Başkan Büyükakın, eser ve hizmetlerin Kocaeli’deki her vatandaşın hayatına dokunduğu dile getiren konuklarına, “Elbette Büyükşehir Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bizim en önemli referans kaynağımız, eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Şehrimizde ki tüm ilçelere hizmet önceliklerini belirleyerek yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'nin ve Kocaeli’nin gelişmesi, gelişmesi için tüm ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“GELECEĞİNE DÖNÜK ATILMIŞ EN KRİTİK ÇALIŞMADIR”

Çevre projeleriyle Türkiye’ye rol model olacak çalışmaları yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “Körfez’deki dip çamuru temizliği şehrimiz açısından son derece kıymetlidir. Körfezi’mizin geleceğine dönük atılmış en kritik çalışmadır. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımıza ve bakanlığımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kocaeli olarak, çevre konusunda muazzam adımlar attık. Bunun en büyük göstergesi Körfezi’mizdeki dip çamuru temizlik projesidir. Bakın Dilovası’nda Bakanlığımızla birlikte Kömürcüler OSB’yi kaldırdık. Şehircilik konusunda ve çevre konusunda daha nice projeleri hayata geçirdik” diye konuştu. Sivil Toplum Kuruluşlarının kente dair önerilerinin, ortak aklın işletilmesinde ki katkıları, hemşeri derneklerinin Kocaelilik bilincine katkısı gibi diğer konularında ele alındığı birliktelikler görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.