İSTANBUL'DA AT BİNİCİLİK YARIŞMASI BAŞLIYOR

Dünya 15.10.2023 - 12:34, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:36 2008+ kez okundu.
 

İSTANBUL'DA AT BİNİCİLİK YARIŞMASI BAŞLIYOR

EMRAH DURSUN (İSTANBUL) At severler, İstanbul Kemer burgaz bulunan Epona At çifliği'nde bugün ‘Birinci Miss Fashion Horse’ yarışmamız başlıyor................................
“Merhaba at severler! Büyük ‘Birinci Miss Fashion Horse’ yarışmamız başlıyor. En zarif ve dikkat çekici atınızın fotoğrafını ve videonuzu #missHorseFashion etiketini kullanarak paylaşın ve büyük ödülleri kazanma şansını yakalayın! En çok beğeni ve yorum alan katılımcılar ön elemeyi geçecek ve finale çıkacaklar. Yarışmamızda, atlarınızla çiftliğimize gelerek jüri karşısında yürüyüş yapacak ve birinci, ikinci, üçüncüler belirlenecektir. Bu etkinlik konser, medya ve parti şeklinde gerçekleşecek ve mangal, kebap gibi lezzetli yiyeceklerimizle sizleri ağırlayacağız. Yarışma kurallarımız: 1. Katılımcıların en geç 31 Ağustos’a kadar yakın bir zamanda çekilmiş fotoğraf ve videolarını WhatsApp üzerinden bize göndermeleri gerekmektedir. 31 Ağustos’tan sonra gelen fotoğraf ve videolar kabul edilmeyecektir. 2. Fotoğraf ve videolarda kıyafet şartı bulunmamaktadır. Önemli olan size uygun ve zarafetinizi yansıtan bir görsellik oluşmasıdır. 3. Gönderdiğiniz video ve fotoğraflar daha önce başka bir yerde paylaşılmamış olmalıdır. Daha önce paylaşılmışsa, başvurunuz kabul edilmeyecektir. 4. Başvurularınızı en geç 31 Ağustos tarihine kadar bize ulaştırmanız gerekmektedir. Daha sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. 5. Yarışma süresince fotoğraf ve videolarınız sayfamızda paylaşılacak ve en çok beğeni ve yorumu alan fotoğraf ve videolar finala çıkmaya hak kazanacak. Final 15 Ekim’de gerçekleşecek. 6. Değerlendirme kriterlerimiz; atınızla olan uyumunuz, giyiminiz ve sürüş yeteneğiniz olacaktır. Beğeni ve yorumlarınız nasıl ve ne zaman sayılacağı belirlenecektir. 7. Ödüller: Birinciye at, ikinciye tam altın, üçüncüye ise altı ay boyunca ücretsiz dersler verilecektir. 8. At sahipleri kendi atları ile, atı olmayanlar ise çiftliğimizdeki atlar ile yarışmaya katılabilirler. Unutmayın, hile ve bot kullanımı kesinlikle yasaktır ve tespit edildiği takdirde katılımcılar yarışmadan diskalifiye edilecektir. Yarışma tarihleri ve diğer detaylar için profilimizi ziyaret edin. Bol şans dileriz!  HABER; EMRAH DURSUN
EMRAH DURSUN (İSTANBUL) At severler, İstanbul Kemer burgaz bulunan Epona At çifliği'nde bugün ‘Birinci Miss Fashion Horse’ yarışmamız başlıyor................................

“Merhaba at severler! Büyük ‘Birinci Miss Fashion Horse’ yarışmamız başlıyor. En zarif ve dikkat çekici atınızın fotoğrafını ve videonuzu #missHorseFashion etiketini kullanarak paylaşın ve büyük ödülleri kazanma şansını yakalayın! En çok beğeni ve yorum alan katılımcılar ön elemeyi geçecek ve finale çıkacaklar.

Yarışmamızda, atlarınızla çiftliğimize gelerek jüri karşısında yürüyüş yapacak ve birinci, ikinci, üçüncüler belirlenecektir. Bu etkinlik konser, medya ve parti şeklinde gerçekleşecek ve mangal, kebap gibi lezzetli yiyeceklerimizle sizleri ağırlayacağız.

Yarışma kurallarımız:
1. Katılımcıların en geç 31 Ağustos’a kadar yakın bir zamanda çekilmiş fotoğraf ve videolarını WhatsApp üzerinden bize göndermeleri gerekmektedir. 31 Ağustos’tan sonra gelen fotoğraf ve videolar kabul edilmeyecektir.
2. Fotoğraf ve videolarda kıyafet şartı bulunmamaktadır. Önemli olan size uygun ve zarafetinizi yansıtan bir görsellik oluşmasıdır.
3. Gönderdiğiniz video ve fotoğraflar daha önce başka bir yerde paylaşılmamış olmalıdır. Daha önce paylaşılmışsa, başvurunuz kabul edilmeyecektir.
4. Başvurularınızı en geç 31 Ağustos tarihine kadar bize ulaştırmanız gerekmektedir. Daha sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.
5. Yarışma süresince fotoğraf ve videolarınız sayfamızda paylaşılacak ve en çok beğeni ve yorumu alan fotoğraf ve videolar finala çıkmaya hak kazanacak. Final 15 Ekim’de gerçekleşecek.
6. Değerlendirme kriterlerimiz; atınızla olan uyumunuz, giyiminiz ve sürüş yeteneğiniz olacaktır. Beğeni ve yorumlarınız nasıl ve ne zaman sayılacağı belirlenecektir.
7. Ödüller: Birinciye at, ikinciye tam altın, üçüncüye ise altı ay boyunca ücretsiz dersler verilecektir.
8. At sahipleri kendi atları ile, atı olmayanlar ise çiftliğimizdeki atlar ile yarışmaya katılabilirler.

Unutmayın, hile ve bot kullanımı kesinlikle yasaktır ve tespit edildiği takdirde katılımcılar yarışmadan diskalifiye edilecektir. Yarışma tarihleri ve diğer detaylar için profilimizi ziyaret edin. Bol şans dileriz! 

HABER; EMRAH DURSUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.