Başkan Büyükakın pazarcı esnafıyla iftarda buluştu

Dünya 19.04.2023 - 14:01, Güncelleme: 19.04.2023 - 14:01 2455+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın pazarcı esnafıyla iftarda buluştu

Başkan Büyükakın, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında gerçekleşen iftar programında pazarcı esnafı ile bir araya geldi
Ramazan ayı boyunca hem deprem bölgesinde hem de Kocaeli’nin farklı yerlerinde toplumun her kesiminden insanlarla buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu kez de pazarcı ve seyyar esnaf ile iftarda bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası tarafından İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftara, pazarcı ve seyyar esnaflar ile aileleri katıldı.   YOĞUN KATILIMLI İFTAR PROGRAMI Yoğun bir katılım ile güzel bir atmosferde gerçekleşen iftar programına Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli’den ve il dışından çeşitli STK temsilcileri de iştirak etti. Pazarcı esnafının buluştuğu iftarda dualar edildi ve Ramazan ayının sevinci hep birlikte paylaşıldı.    “BİZE GÜVENMEYE DEVAM EDİN” İftar sonrası pazarcı esnafı ve ailelerine katılımları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan  Başkan Büyükakın, “Değerli pazarcı kardeşlerimizle aramızdaki kardeşlik ve dostluk hukuku bellidir. Bizler emanete asla ihanet etmeyecek ve emanete sahip çıkacak kardeşleriniziz. Bize güvenmeye devam edin. Allah tutuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazanız mübarek olsun. Bayrama da sevdikleriniz hep birlikte erişin inşallah. Nice bayramlar görün çocuğunuzla büyüklerinizle sağlık sıhhat içinde” dedi.     “SÖZ VERDİYSEK SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ” Başkan Büyükakın, “Geçen buraya geldiğimde şuraya bir sundurma istemiştiniz ve birde balıkçılarının yerinin değiştirilmesini istemiştiniz. Arkadaşlarımız onun projelerini hazırladı, yapılmasının talimatını verdim. İnşallah yağmurdan güneşten sizi koruyacak daha iyi bir yapıyı buraya kuracağız. Balıkçılar için ayrı bir düzenleme yapacak arkadaşlar. Söz verdiysek bunu da yerine getiririz” şeklinde konuştu.   “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA” Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, “Ben öncelikle burada bir şeyi vurgulamak istiyorum. Asrın deprem felaketinDE Kocaeli’miz adına Hatay’da önemli hizmetler yapan Başkanımız Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Kendisi var olsun her zaman yanımızda her zaman esnafımızın yanında. Katılımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.   “SİZLER ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, “Ben bugün gerçekten çok duygulandım. Pazarcı esnaf arkadaşlarımızın hepsi burada ve aileleri ile birlikte gelmişler. Allah hepinizden razı olsun. Sonuna kadar pazarcı esnafımızın yanında olacağız. Ben başkanımız Tahir hocamıza çok teşekkür ediyorum. Doğu Kışla pazarımızın etrafı tellerle çevrildi, yine pazarımızın etrafına insanlarımızın oturabileceği banklar yerleştirildi. Yine pazarımızın diğer sorunları giderildi. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız pazarcı esnafımızın her zamanda yanında. Bende sizin adınıza başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Büyükakın, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında gerçekleşen iftar programında pazarcı esnafı ile bir araya geldi

Ramazan ayı boyunca hem deprem bölgesinde hem de Kocaeli’nin farklı yerlerinde toplumun her kesiminden insanlarla buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu kez de pazarcı ve seyyar esnaf ile iftarda bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası tarafından İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftara, pazarcı ve seyyar esnaflar ile aileleri katıldı.

 

YOĞUN KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

Yoğun bir katılım ile güzel bir atmosferde gerçekleşen iftar programına Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli’den ve il dışından çeşitli STK temsilcileri de iştirak etti. Pazarcı esnafının buluştuğu iftarda dualar edildi ve Ramazan ayının sevinci hep birlikte paylaşıldı. 

 

“BİZE GÜVENMEYE DEVAM EDİN”

İftar sonrası pazarcı esnafı ve ailelerine katılımları için teşekkür ederek konuşmasına başlayan  Başkan Büyükakın, “Değerli pazarcı kardeşlerimizle aramızdaki kardeşlik ve dostluk hukuku bellidir. Bizler emanete asla ihanet etmeyecek ve emanete sahip çıkacak kardeşleriniziz. Bize güvenmeye devam edin. Allah tutuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazanız mübarek olsun. Bayrama da sevdikleriniz hep birlikte erişin inşallah. Nice bayramlar görün çocuğunuzla büyüklerinizle sağlık sıhhat içinde” dedi.  

 

“SÖZ VERDİYSEK SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ”

Başkan Büyükakın, “Geçen buraya geldiğimde şuraya bir sundurma istemiştiniz ve birde balıkçılarının yerinin değiştirilmesini istemiştiniz. Arkadaşlarımız onun projelerini hazırladı, yapılmasının talimatını verdim. İnşallah yağmurdan güneşten sizi koruyacak daha iyi bir yapıyı buraya kuracağız. Balıkçılar için ayrı bir düzenleme yapacak arkadaşlar. Söz verdiysek bunu da yerine getiririz” şeklinde konuştu.

 

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA”

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, “Ben öncelikle burada bir şeyi vurgulamak istiyorum. Asrın deprem felaketinDE Kocaeli’miz adına Hatay’da önemli hizmetler yapan Başkanımız Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Kendisi var olsun her zaman yanımızda her zaman esnafımızın yanında. Katılımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

“SİZLER ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, “Ben bugün gerçekten çok duygulandım. Pazarcı esnaf arkadaşlarımızın hepsi burada ve aileleri ile birlikte gelmişler. Allah hepinizden razı olsun. Sonuna kadar pazarcı esnafımızın yanında olacağız. Ben başkanımız Tahir hocamıza çok teşekkür ediyorum. Doğu Kışla pazarımızın etrafı tellerle çevrildi, yine pazarımızın etrafına insanlarımızın oturabileceği banklar yerleştirildi. Yine pazarımızın diğer sorunları giderildi. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız pazarcı esnafımızın her zamanda yanında. Bende sizin adınıza başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.