Adnan Köşker; STK’lar çalışmalarımıza güç katacak!

Siyaset 14.12.2023 - 15:50, Güncelleme: 14.12.2023 - 15:58 3814+ kez okundu.
 

Adnan Köşker; STK’lar çalışmalarımıza güç katacak!

Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanı Zafer Kaflı ve yönetimi, AK Parti Gebze Belediye Başkan aday adayı Adnan Köşker’i ziyaret etti.
Dernek Başkanlığına yeni seçilen Kaflı ve ekibi yeniden Belediye Başkanlığına talip olan Köşker’e başarı dileklerini ilettiler. Köşker’i İMES OSB’de bulunan Çelik Halat fabrikasında ziyaret eden Bilecikliler, başkanlığı döneminde dernek ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan Köşker’in 2024 seçimleri içinde aday adayı olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek yapacakları faaliyetlere dair bilgi verdiler. GEBZE VE BİLECİK TARİH VE KÜLTÜR ŞEHİRLERİDİR Adnan Köşker ise Bilecik’in kültür ve medeniyet tarimizde önemli bir yeri olduğunu hatırlatarak, “Desteklerini her zaman üzerimde hissettiğim derneğimizin Başkanı sayın Zafer Kaflı ve kıymetli yöneticilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Sağolsunlar, varolsunlar… Tüm Bilecik’e buradan selam olsun. Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bilecik şehrimiz tarihimizde müstesna bir yere sahiptir. Aynı şekilde Gebze’mizde her yöreden insana ev sahipliği yaparak bizlerin ortak buluşma noktası olmuştur. Gebze’de tarihte önemli bir misyon üstlenmiştir. Belediye başkanlığı dönemimizde Hünkar’a vefa programı, Fatih’in fermanları kitabı, Çoban Mustafa Paşa çalışmaları başta olmak üzere kentimizin tarihini ön plana çıkaran çalışmalara imza atmıştık. Gebze’yi tarih ve kültür şehri olarak yeni dönemde de vizyona taşımak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda STK’larımızda bize güç katacaktır.”dedi.
Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanı Zafer Kaflı ve yönetimi, AK Parti Gebze Belediye Başkan aday adayı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

Dernek Başkanlığına yeni seçilen Kaflı ve ekibi yeniden Belediye Başkanlığına talip olan Köşker’e başarı dileklerini ilettiler. Köşker’i İMES OSB’de bulunan Çelik Halat fabrikasında ziyaret eden Bilecikliler, başkanlığı döneminde dernek ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan Köşker’in 2024 seçimleri içinde aday adayı olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek yapacakları faaliyetlere dair bilgi verdiler.

GEBZE VE BİLECİK TARİH VE KÜLTÜR ŞEHİRLERİDİR

Adnan Köşker ise Bilecik’in kültür ve medeniyet tarimizde önemli bir yeri olduğunu hatırlatarak, “Desteklerini her zaman üzerimde hissettiğim derneğimizin Başkanı sayın Zafer Kaflı ve kıymetli yöneticilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Sağolsunlar, varolsunlar… Tüm Bilecik’e buradan selam olsun. Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bilecik şehrimiz tarihimizde müstesna bir yere sahiptir. Aynı şekilde Gebze’mizde her yöreden insana ev sahipliği yaparak bizlerin ortak buluşma noktası olmuştur. Gebze’de tarihte önemli bir misyon üstlenmiştir. Belediye başkanlığı dönemimizde Hünkar’a vefa programı, Fatih’in fermanları kitabı, Çoban Mustafa Paşa çalışmaları başta olmak üzere kentimizin tarihini ön plana çıkaran çalışmalara imza atmıştık. Gebze’yi tarih ve kültür şehri olarak yeni dönemde de vizyona taşımak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda STK’larımızda bize güç katacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.