Gebze Belediyesi 30 personel alacak! Başvurular bugün başladı

Dünya 23.10.2023 - 11:33, Güncelleme: 23.10.2023 - 11:33 1602+ kez okundu.
 

Gebze Belediyesi 30 personel alacak! Başvurular bugün başladı

Gebze Belediyesi resmi ilana çıktı, detayları paylaştı. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta personeli alacak, başvurular bugün başlıyor, 27 Ekim'e kadar devam edecek.
Gebze Belediyesi, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta personeli alacak. Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadrolara açıktan atama yoluyla yapılacak toplam alım 30 kişi olacak.  8 DERECELİ KADRO İÇİN 20 KİŞİ Belediyeden verilen ilana göre, 8 ve 9 dereceli kadrolarda istihdam edilecek olan zabıta memur adaylarının 8 dereceli kadro için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi lisans programlarının en az birinden mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca adayların P3 KPSS puan türünde 70 taban puan almış olmaları da şart. 9 DERECELİ KADRO İÇİN 10 KİŞİ Öte yandan 9 dereceli kadro için adayların Mahalli İdareler veya Yerel Yönetimler Ön lisans programlarının en az birinden mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca P93 KPSS puan türünde 70 taban puan almış olmaları da şart.
Gebze Belediyesi resmi ilana çıktı, detayları paylaştı. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta personeli alacak, başvurular bugün başlıyor, 27 Ekim'e kadar devam edecek.

Gebze Belediyesi, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta personeli alacak. Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadrolara açıktan atama yoluyla yapılacak toplam alım 30 kişi olacak. 

8 DERECELİ KADRO İÇİN 20 KİŞİ
Belediyeden verilen ilana göre, 8 ve 9 dereceli kadrolarda istihdam edilecek olan zabıta memur adaylarının 8 dereceli kadro için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi lisans programlarının en az birinden mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca adayların P3 KPSS puan türünde 70 taban puan almış olmaları da şart.

9 DERECELİ KADRO İÇİN 10 KİŞİ
Öte yandan 9 dereceli kadro için adayların Mahalli İdareler veya Yerel Yönetimler Ön lisans programlarının en az birinden mezun olması ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca P93 KPSS puan türünde 70 taban puan almış olmaları da şart.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.