Başkan Büyükakın: “Hoş geldin Şehri Ramazan”

Siyaset 22.03.2023 - 21:00, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2389+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın: “Hoş geldin Şehri Ramazan”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamız nedeniyle bir açıklama yaptı. Başkan Büyükakın;
 ‘Rahmet ve bağışlanma ayı, kalplerimizin huzurla dolduğu, Ramazan-ı Şerife kavuşuyoruz. Dünyanın en özel misafiri Ramazan ayımız, Müslümanlar olarak arınma ve yenilenme bilincimizin tazelenmesine vesile olur inşallah “ dedi.   Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle yayınladığı mesajda ülkemizin ve tüm İslam aleminin hayırlı bir Ramazan ayı geçirmesi temennisini dile getirirken, açıklamasında şu ifadelere yer verdi ‘’11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın huzuru içerisindeyiz. Deprem felaketi nedeni ile bu sene biraz hüzünlü girdiğimiz Ramazan Ayımız inşallah, sosyal yardımlaşmanın ve paylaşmanın daha da arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun her zamankinden fazla canlandığı, insani ve ahlaki erdemlerin daha da güçlü yaşandığı bir iklim olur. Ramazan, İslam’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlakını bütün insanlığa gösteren Allah Resulü’nün, “İnanarak ve karşılığını yalnız Allah'tan umarak ramazan orucunu tutan kişinin geçmiş günahları bağışlanır" müjdesinin gerçekleşeceği rahmet ve bağışlanma ayıdır. Bizler de bu bilinçle 11 ayın sultanını en iyi şekilde idrak etmeye çalışalım. Dünya’ya barış ve kardeşlik gelmesi için dua edelim. Kocaeli’nde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. Sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına kavuşabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamız nedeniyle bir açıklama yaptı. Başkan Büyükakın;

 ‘Rahmet ve bağışlanma ayı, kalplerimizin huzurla dolduğu, Ramazan-ı Şerife kavuşuyoruz. Dünyanın en özel misafiri Ramazan ayımız, Müslümanlar olarak arınma ve yenilenme bilincimizin tazelenmesine vesile olur inşallah “ dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle yayınladığı mesajda ülkemizin ve tüm İslam aleminin hayırlı bir Ramazan ayı geçirmesi temennisini dile getirirken, açıklamasında şu ifadelere yer verdi ‘’11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın huzuru içerisindeyiz. Deprem felaketi nedeni ile bu sene biraz hüzünlü girdiğimiz Ramazan Ayımız inşallah, sosyal yardımlaşmanın ve paylaşmanın daha da arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun her zamankinden fazla canlandığı, insani ve ahlaki erdemlerin daha da güçlü yaşandığı bir iklim olur.

Ramazan, İslam’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlakını bütün insanlığa gösteren Allah Resulü’nün, “İnanarak ve karşılığını yalnız Allah'tan umarak ramazan orucunu tutan kişinin geçmiş günahları bağışlanır" müjdesinin gerçekleşeceği rahmet ve bağışlanma ayıdır. Bizler de bu bilinçle 11 ayın sultanını en iyi şekilde idrak etmeye çalışalım. Dünya’ya barış ve kardeşlik gelmesi için dua edelim. Kocaeli’nde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. Sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına kavuşabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum”

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.