2023 Cannes Film Festivali başladı 9 gün sürecek!

Sanat 18.05.2023 - 15:03, Güncelleme: 18.05.2023 - 15:05 11536+ kez okundu.
 

2023 Cannes Film Festivali başladı 9 gün sürecek!

Bu yıl 16-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Cannes Film Festivali dün başladı. Geçtiğimiz yıl birçok ödüle layık görülen "Hüzün Üçgeni"
filminin yönetmeni  Ruben Östlund'un jüri başkanlığını üstlendiği festivalin ilk gününde Johnny Depp'in sinemaya dönüş filminin prömiyeri yapıldı. JÜRİ ÜYELERİ   Festivalin açılışını jüri üyeleri kırmızı halıda yürüyerek yaptı. Marvel evreninde Captain Marvel karakterine hayat veren ve "Room" (205) filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Brie Larson, "There Will Be Blood" ve "Batman" filmleriyle tanınan ABD'li oyuncusu Paul Dano Cannes Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer aldı. Diğer jüri üyeleri arasında Faslı yönetmen Maryam Touzani, Fransız oyuncu Denis Ménochet, senarist ve yönetmen Rungano Nyoni, yazar Atiq Rahimi, yönetmen Damián Szifrón ve yönetmen Julia Ducournau yer alıyor.
Bu yıl 16-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Cannes Film Festivali dün başladı. Geçtiğimiz yıl birçok ödüle layık görülen "Hüzün Üçgeni"

filminin yönetmeni  Ruben Östlund'un jüri başkanlığını üstlendiği festivalin ilk gününde Johnny Depp'in sinemaya dönüş filminin prömiyeri yapıldı.

JÜRİ ÜYELERİ

 

Festivalin açılışını jüri üyeleri kırmızı halıda yürüyerek yaptı.

Marvel evreninde Captain Marvel karakterine hayat veren ve "Room" (205) filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Brie Larson, "There Will Be Blood" ve "Batman" filmleriyle tanınan ABD'li oyuncusu Paul Dano Cannes Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer aldı.

Diğer jüri üyeleri arasında Faslı yönetmen Maryam Touzani, Fransız oyuncu Denis Ménochet, senarist ve yönetmen Rungano Nyoni, yazar Atiq Rahimi, yönetmen Damián Szifrón ve yönetmen Julia Ducournau yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.