Başkan Bıyık ilk sahuru depremzedelerle yaptı

Gündem 23.03.2023 - 10:04, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3267+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık ilk sahuru depremzedelerle yaptı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayının ilk sahurunu deprem bölgesinde yaparken koordinatör olarak görev yaptığı Kahramanmaraş
 Dulkadiroğlu ilçesinde çadır kentlerde kalan vatandaşlara sahurluk erzak dağıtarak Ramazan’ın bereketini depremzedelerle paylaştı. 11 ayın sultanı Ramazan’ı deprem bölgesinde karşılayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk sahuru depremzedelerle birlikte yaptı. Koordinatör olduğu Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, ekibiyle birlikte konteyner kent ve konteyner çarşı çalışmalarını yakından takip etti. GECE ÇADIRLARA SAHURLUK DAĞITTI Gün boyu Kahramanmaraş’ta çalışmaları koordine eden Başkan Muzaffer Bıyık, kurulan iftar çadırındaki çalışmaları da inceleyerek bilgi aldı. Gece geç saatlere kadar depremzedelerle hasbihal eden ve taleplerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, gece de çadır ve konteynırlarda kalan depremzedeleri tek tek ziyaret ederek hayırlı ramazanlar diledi ve sahurluk erzak dağıttı. İlk sahuru depremzedelerle yapan Başkan Muzaffer Bıyık, Ramazan’ın bereketini afet bölgesindeki vatandaşlarla paylaştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayının ilk sahurunu deprem bölgesinde yaparken koordinatör olarak görev yaptığı Kahramanmaraş

 Dulkadiroğlu ilçesinde çadır kentlerde kalan vatandaşlara sahurluk erzak dağıtarak Ramazan’ın bereketini depremzedelerle paylaştı.

11 ayın sultanı Ramazan’ı deprem bölgesinde karşılayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilk sahuru depremzedelerle birlikte yaptı. Koordinatör olduğu Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, ekibiyle birlikte konteyner kent ve konteyner çarşı çalışmalarını yakından takip etti.

GECE ÇADIRLARA SAHURLUK DAĞITTI

Gün boyu Kahramanmaraş’ta çalışmaları koordine eden Başkan Muzaffer Bıyık, kurulan iftar çadırındaki çalışmaları da inceleyerek bilgi aldı. Gece geç saatlere kadar depremzedelerle hasbihal eden ve taleplerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, gece de çadır ve konteynırlarda kalan depremzedeleri tek tek ziyaret ederek hayırlı ramazanlar diledi ve sahurluk erzak dağıttı. İlk sahuru depremzedelerle yapan Başkan Muzaffer Bıyık, Ramazan’ın bereketini afet bölgesindeki vatandaşlarla paylaştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.