Büyükşehir’in KOÜ’deki ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği başladı

Dünya 04.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 04.10.2023 - 12:11 1605+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in KOÜ’deki ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği başladı

Büyükşehir'in KOÜ öğrencilerini kaynaştırmak ve gençlik çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği 'Gelin Tanış Olalım' etkinliği başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin kaynaşması ve kente daha iyi uyum sağlaması için ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği düzenliyor. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde stantlarını kuran Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere gençlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi verirken,  Kocaeli Üniversiteli öğrencilerin oluşturduğu müzik gruplarının şarkılarıyla gençler doyasıya eğleniyor. ETKİNLİK 3 GÜN BOYUNCA SÜRECEK Büyükşehir’in organize ettiği etkinliklerde ülkenin dört bir tarafından Kocaeli’ne gelen öğrenciler sosyalleşme imkanı buluyor. Umuttepe Kampüsü’nde 3 gün boyunca sürecek program ilk gün stantların açılması ve sahne etkinlikleriyle başlarken müzik gruplarının eğlenceli konserleriyle devam ediyor. İkinci günü yine konserler ve açık havada film gösterimiyle devam edecek etkinlik 5 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de sanatçı Özgün konseriyle sona erecek.
Büyükşehir'in KOÜ öğrencilerini kaynaştırmak ve gençlik çalışmaları hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği 'Gelin Tanış Olalım' etkinliği başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin kaynaşması ve kente daha iyi uyum sağlaması için ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği düzenliyor. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde stantlarını kuran Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere gençlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi verirken,  Kocaeli Üniversiteli öğrencilerin oluşturduğu müzik gruplarının şarkılarıyla gençler doyasıya eğleniyor.

ETKİNLİK 3 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Büyükşehir’in organize ettiği etkinliklerde ülkenin dört bir tarafından Kocaeli’ne gelen öğrenciler sosyalleşme imkanı buluyor. Umuttepe Kampüsü’nde 3 gün boyunca sürecek program ilk gün stantların açılması ve sahne etkinlikleriyle başlarken müzik gruplarının eğlenceli konserleriyle devam ediyor. İkinci günü yine konserler ve açık havada film gösterimiyle devam edecek etkinlik 5 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de sanatçı Özgün konseriyle sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.