Türkiye'de İlk; Miss Fashion Horse'de Birinciye At Hediye Edildi

Gündem 16.10.2023 - 16:46, Güncelleme: 16.10.2023 - 22:42 2127+ kez okundu.
 

Türkiye'de İlk; Miss Fashion Horse'de Birinciye At Hediye Edildi

“Miss Fashion Horse” Yarışması 15 Ekim’de Epona Horse Farm’da Gerçekleşti!* Zerafetin ve asaletin buluştuğu platformda..................................
SEMRA TEKİN EMRAH DURSUN (ÖZEL HABER) Yarışmada birinciliği Almila Özerman alırken, aynı zamanda Erkan Özerman'nın yeğeni olan Almila Özerman'a birincilik armağanı olarak at hediye edildi. İkinci güzel Hatice Polatoğlu tam altın ile ödüllendirilirken, üçüncü olan güzel Buse Ilgaz'a ise altı aylık binicilik eğitimi hediye edildi. Yarışmada dördüncü olan Gamze Nur Yüksel ve beşinci güzel Yağmur Yalçıntepe ise tatil ödülü kazandılar. Yarışmanın diğer güzelleri Anya Vaidurova, Amita Raşhidi, Şaze Doğan, Riha Saheyli ve Defne Su Koçyiğit ise mansiyon ödülü aldılar.   Yarışmayı organize eden Sait Emir;  “Miss Fashion Horse” yarışması dünyada ilk kez bir etkinlik düzenlendi:   Bu özgün konsept, iş insanı Sait Emir’in vizyonuyla 15 Ekim’de Epona Horse Farm’da hayat buldu.   Tarih boyunca atlar, asaletin simgesi olarak kabul edilirken, kadınlar da zerafetin temsilcisi olmuştur. Sait Emir, bu iki eşsiz değeri bir araya getirerek, hem moda hem de binicilik sporu ile ilgilenenlere sıra dışı bir deneyim yaşatmayı hedefledi. Bu yarışma, kadınların binicilik becerilerini ve modadaki zerafetlerini eş zamanlı olarak sergilediği, dünyada bir ilktir. Etkinliğin temel amacı, kadınların bu iki alandaki yeteneklerini ve başarılarını tüm dünyaya göstermek, aynı zamanda at ve moda dünyasını birleştirerek yeni bir soluk getirmektir. Miss Fashion Horse” yarışmasında, birçok yetenekli katılımcı, konuk ve moda ile at yarışı dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Bu etkinliğin, gelecekte de moda ve at yarışı tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam edeceğine inanıyoruz.  SEMRA TEKİN EMRAH DURSUN (ÖZEL HABER)  
“Miss Fashion Horse” Yarışması 15 Ekim’de Epona Horse Farm’da Gerçekleşti!* Zerafetin ve asaletin buluştuğu platformda..................................
SEMRA TEKİN EMRAH DURSUN (ÖZEL HABER) Yarışmada birinciliği Almila Özerman alırken, aynı zamanda Erkan Özerman'nın yeğeni olan Almila Özerman'a birincilik armağanı olarak at hediye edildi.

İkinci güzel Hatice Polatoğlu tam altın ile ödüllendirilirken, üçüncü olan güzel Buse Ilgaz'a ise altı aylık binicilik eğitimi hediye edildi.

Yarışmada dördüncü olan Gamze Nur Yüksel ve beşinci güzel Yağmur Yalçıntepe ise tatil ödülü kazandılar. Yarışmanın diğer güzelleri Anya Vaidurova, Amita Raşhidi, Şaze Doğan, Riha Saheyli ve Defne Su Koçyiğit ise mansiyon ödülü aldılar.

 
Yarışmayı organize eden Sait Emir;  “Miss Fashion Horse” yarışması dünyada ilk kez bir etkinlik düzenlendi:   Bu özgün konsept, iş insanı Sait Emir’in vizyonuyla 15 Ekim’de Epona Horse Farm’da hayat buldu.
 
Tarih boyunca atlar, asaletin simgesi olarak kabul edilirken, kadınlar da zerafetin temsilcisi olmuştur. Sait Emir, bu iki eşsiz değeri bir araya getirerek, hem moda hem de binicilik sporu ile ilgilenenlere sıra dışı bir deneyim yaşatmayı hedefledi. Bu yarışma, kadınların binicilik becerilerini ve modadaki zerafetlerini eş zamanlı olarak sergilediği, dünyada bir ilktir.
Etkinliğin temel amacı, kadınların bu iki alandaki yeteneklerini ve başarılarını tüm dünyaya göstermek, aynı zamanda at ve moda dünyasını birleştirerek yeni bir soluk getirmektir.

Miss Fashion Horse” yarışmasında, birçok yetenekli katılımcı, konuk ve moda ile at yarışı dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Bu etkinliğin, gelecekte de moda ve at yarışı tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam edeceğine inanıyoruz.

 SEMRA TEKİN EMRAH DURSUN (ÖZEL HABER)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.