Ve Talus duyurdu: "Cumhurbaşkanı evine geliyor"

Sağlık 13.04.2023 - 09:52, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:52 21322+ kez okundu.
 

Ve Talus duyurdu: "Cumhurbaşkanı evine geliyor"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve onlarca eserin açılışı için Kocaeli’ye geliyor.
 Seçime bir ay kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda büyük bir heyecana sahne olan ziyareti sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Cumhurbaşkanımız evine geliyor” dedi. 15 NİSAN’DA ŞEHİR HASTANESİ’NDE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kocaeli’ye geliş günü ve saati belli oldu. Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere, onlarca eserin açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Kocaeli Şehir Hastanesi’nde olacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: GÖZÜN AYDIN KOCAELİ “Cumhurbaşkanımız, “Kocaeli, Şehir Hastanesi’ni açacağız, haberiniz olsun” diyerek iki gün önce vermişti müjdeyi. Ve bu büyük buluşmanın zamanı belli oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü Şehir Hastanemiz ve onlarca eserin açılışı için yeniden Kocaeli’ye geliyor. Seçime bir ay kala, heyecanın doruğa çıktığı anda, Doğru Zaman Doğru Adam diyerek, Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılamaya hazırız. Gözün aydın Kocaeli! Milletin Adamı, evine geliyor.”
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve onlarca eserin açılışı için Kocaeli’ye geliyor.

 Seçime bir ay kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nda büyük bir heyecana sahne olan ziyareti sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Cumhurbaşkanımız evine geliyor” dedi.

15 NİSAN’DA ŞEHİR HASTANESİ’NDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kocaeli’ye geliş günü ve saati belli oldu. Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere, onlarca eserin açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Kocaeli Şehir Hastanesi’nde olacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

GÖZÜN AYDIN KOCAELİ

“Cumhurbaşkanımız, “Kocaeli, Şehir Hastanesi’ni açacağız, haberiniz olsun” diyerek iki gün önce vermişti müjdeyi. Ve bu büyük buluşmanın zamanı belli oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Nisan Cumartesi günü Şehir Hastanemiz ve onlarca eserin açılışı için yeniden Kocaeli’ye geliyor. Seçime bir ay kala, heyecanın doruğa çıktığı anda, Doğru Zaman Doğru Adam diyerek, Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılamaya hazırız. Gözün aydın Kocaeli! Milletin Adamı, evine geliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.