Başkan Büyükgöz’den, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi

Gündem 23.06.2023 - 13:42, Güncelleme: 23.06.2023 - 13:42 2918+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz’den, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi

Başkan Büyükgöz’den, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi
Belediye personelleriyle bayramlaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli arkadaşlarım; bayram vesileyle hayırlı bir haberi de sizlerle paylaşmak isterim. Toplu sözleşmeden doğan geriye dönük tüm alacakları bayram öncesinde hesaplarınıza yatırmış olacağız. Şimdiden hayırlı ve bereketli olsun. Hayırlı bayramlar dilerim” dedi.     Gebze Belediyesi ailesi bayramlaştı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde personellerin bayramını kutladı. Tüm personellerle tek tek bayramlaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli mesai arkadaşlarım; bugün Allah ömür verdi ve bir bayramın sayılı günlerine kadar geldik. İnşallah ailemizle dostlarımızla bayram sabahını da görür ve bayramı idrak ederiz. BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERDİR  Tabi ki bayramlar milli bayramlar, dini bayramlar ve kişilerin hayatındaki önemli günler özeldir ve farklılıklar içerir, kutlanır. Ancak özünde insanoğlunu hep bir arada olmak, mutlulukları paylaşmak hatıraları yad etmek ve bu duyguları bir sonraki nesile aktarmak ister. Siz mesai arkadaşlarımızla birlikte çalıştığımız dört yılda birçok farklı afet, hastalık ve krizi atlattık. TÜM İŞÇİ FARK ALACAKLARI YATIRILIYOR Bu paydaşlıktan dolayı sizlere çok teşekkür etsem az. Değerli arkadaşlarım; bu vesileyle hayırlı bir haberi de sizlerle paylaşmak isterim. Toplu sözleşmeden doğan geriye dönük tüm alacakları bayram öncesinde hesaplarınıza yatırmış olacağız. Şimdiden hayırlı ve bereketli olsun. EMEKLİLİK TAZMİNAT ALACAĞI KALMADI Bu duygularla tekrar ailelerinizle, çocuklarınızla çevrenizle dostlarınızla sağlık sıhhat ve huzur içinde bir bayram yaşatmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, bugüne kadar belediyeden EYT ile emekli olan personellerin tazminat alacaklarının tamamının ödendiğini açıkladı. ESNAFA BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME MÜJDESİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kent esnaflarını da unutmadı. Başkan Büyükgöz belediyeden alacağı olan firmalara, bayram öncesi ödeme yapılması talimatı da verdi. Bayram öncesi ticari piyasalara katkı sunacak ödemeler, belediyeye iş yapan esnaflar tarafından da olumlu karşılandı. Personel bayramlaşması, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. 
Başkan Büyükgöz’den, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi

Belediye personelleriyle bayramlaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli arkadaşlarım; bayram vesileyle hayırlı bir haberi de sizlerle paylaşmak isterim. Toplu sözleşmeden doğan geriye dönük tüm alacakları bayram öncesinde hesaplarınıza yatırmış olacağız. Şimdiden hayırlı ve bereketli olsun. Hayırlı bayramlar dilerim” dedi.

 

 

Gebze Belediyesi ailesi bayramlaştı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninde personellerin bayramını kutladı. Tüm personellerle tek tek bayramlaşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli mesai arkadaşlarım; bugün Allah ömür verdi ve bir bayramın sayılı günlerine kadar geldik. İnşallah ailemizle dostlarımızla bayram sabahını da görür ve bayramı idrak ederiz.

BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERDİR 

Tabi ki bayramlar milli bayramlar, dini bayramlar ve kişilerin hayatındaki önemli günler özeldir ve farklılıklar içerir, kutlanır. Ancak özünde insanoğlunu hep bir arada olmak, mutlulukları paylaşmak hatıraları yad etmek ve bu duyguları bir sonraki nesile aktarmak ister. Siz mesai arkadaşlarımızla birlikte çalıştığımız dört yılda birçok farklı afet, hastalık ve krizi atlattık.

TÜM İŞÇİ FARK ALACAKLARI YATIRILIYOR

Bu paydaşlıktan dolayı sizlere çok teşekkür etsem az. Değerli arkadaşlarım; bu vesileyle hayırlı bir haberi de sizlerle paylaşmak isterim. Toplu sözleşmeden doğan geriye dönük tüm alacakları bayram öncesinde hesaplarınıza yatırmış olacağız. Şimdiden hayırlı ve bereketli olsun.

EMEKLİLİK TAZMİNAT ALACAĞI KALMADI

Bu duygularla tekrar ailelerinizle, çocuklarınızla çevrenizle dostlarınızla sağlık sıhhat ve huzur içinde bir bayram yaşatmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, bugüne kadar belediyeden EYT ile emekli olan personellerin tazminat alacaklarının tamamının ödendiğini açıkladı.

ESNAFA BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME MÜJDESİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kent esnaflarını da unutmadı. Başkan Büyükgöz belediyeden alacağı olan firmalara, bayram öncesi ödeme yapılması talimatı da verdi. Bayram öncesi ticari piyasalara katkı sunacak ödemeler, belediyeye iş yapan esnaflar tarafından da olumlu karşılandı. Personel bayramlaşması, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.