Başkan Büyükakın, Gebze esnafıyla bir araya geldi

Gündem 14.11.2023 - 10:57, Güncelleme: 14.11.2023 - 10:57 1415+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, Gebze esnafıyla bir araya geldi

Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Büyükakın, Beylikbağı Mahallesinde yapımı tamamlanan Sarı Camii bölgesinde vatandaşlarla sohbet etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Kocaeli’nin dört bir yanında her fırsatta vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi’nden sonra Beylikbağı Sarı Cami bölgesinde vatandaşlarla da buluştu. Gebze’de vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teknik ekipler eşlik etti.   GEBZE ESNAFIYLA SOHBET ETTİ Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze’de hayata geçirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. Soru cevap şeklinde geçen buluşmada vatandaşların fikir ve düşüncelerini de dinleyen Başkan Büyükakın, “Biz buraya anlatmak için değil, dinlemek için geldik. Sohbet edelim, sizlerle istişare edelim istiyoruz. Şehrimize ve ilçemize yönelik düşüncelerinizi almak için buradayız. Şeffaf ve katılımcı bir belediye anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.   BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Esnaf buluşmasının ardından Beylikbağı Mahallesinde yapımı tamamlanan Sarı Cami bölgesinde vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Kentimizdeki tüm ibadet yerlerine gereken ilgiyi gösteriyor, ihtiyaç duyulan adımları da atıyoruz. Beylikbağı Sarı Cami ve Meydanı güzel bir eser olarak ortaya çıktı. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nin ortak proje olarak hayata geçirdiği Sarı Cami ve Meydan projesinin şık bir görünüm ve bir sosyal alan olarak bölgeye kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Tahir Büyükakın’a özellikle teşekkür etti.
Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Büyükakın, Beylikbağı Mahallesinde yapımı tamamlanan Sarı Camii bölgesinde vatandaşlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Kocaeli’nin dört bir yanında her fırsatta vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi’nden sonra Beylikbağı Sarı Cami bölgesinde vatandaşlarla da buluştu. Gebze’de vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teknik ekipler eşlik etti.

 

GEBZE ESNAFIYLA SOHBET ETTİ

Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze’de hayata geçirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. Soru cevap şeklinde geçen buluşmada vatandaşların fikir ve düşüncelerini de dinleyen Başkan Büyükakın, “Biz buraya anlatmak için değil, dinlemek için geldik. Sohbet edelim, sizlerle istişare edelim istiyoruz. Şehrimize ve ilçemize yönelik düşüncelerinizi almak için buradayız. Şeffaf ve katılımcı bir belediye anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Esnaf buluşmasının ardından Beylikbağı Mahallesinde yapımı tamamlanan Sarı Cami bölgesinde vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Kentimizdeki tüm ibadet yerlerine gereken ilgiyi gösteriyor, ihtiyaç duyulan adımları da atıyoruz. Beylikbağı Sarı Cami ve Meydanı güzel bir eser olarak ortaya çıktı. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nin ortak proje olarak hayata geçirdiği Sarı Cami ve Meydan projesinin şık bir görünüm ve bir sosyal alan olarak bölgeye kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Tahir Büyükakın’a özellikle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.