İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Topçam atandı

Dünya 27.10.2023 - 14:23, Güncelleme: 27.10.2023 - 16:46 1745+ kez okundu.
 

İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Topçam atandı

İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan...............
Yardımcılığı görevine Hatice Şahinkesen Topçam atandı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. İYİ Partili Av. Uğur Demir, “İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine Hatice Şahinkesen Topçam atanmasından dolayı kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.  BAŞARILAR DİLEDİ Sayın Hatice Şahinkesen Topçam’ın en kısa zamanda yeni oluşturacağı yönetimle birlikte kadın kollarımızın daha aktif bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Bir kez daha İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hatice Şahinkesen Topçam’a yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam da ilçe başkanı Av. Uğur Demir’e temennileri için teşekkür ederek, “Şahsıma tebliğ edilen İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini lakıyla yerine getirmek için elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğim” diye belirtti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.
İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan...............

Yardımcılığı görevine Hatice Şahinkesen Topçam atandı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. İYİ Partili Av. Uğur Demir, “İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine Hatice Şahinkesen Topçam atanmasından dolayı kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. 
BAŞARILAR DİLEDİ
Sayın Hatice Şahinkesen Topçam’ın en kısa zamanda yeni oluşturacağı yönetimle birlikte kadın kollarımızın daha aktif bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Bir kez daha İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hatice Şahinkesen Topçam’a yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam da ilçe başkanı Av. Uğur Demir’e temennileri için teşekkür ederek, “Şahsıma tebliğ edilen İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini lakıyla yerine getirmek için elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğim” diye belirtti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanan Hatice Şahinkesen Topçam’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.