Milletvekili Nail Çiler, Aday oldu ortadan kayboldu!

Siyaset 11.01.2024 - 11:38, Güncelleme: 13.01.2024 - 12:48 3735+ kez okundu.
 

Milletvekili Nail Çiler, Aday oldu ortadan kayboldu!

CHP PM’nin kararına göre dün akşam Gebze Belediye Başkan adaylığı açıklanan Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’e ulaşılamıyor. Ne il, ne ilçe ne de kamuoyu Nail Çiler’in nerede olduğunu bilmiyor.
CHP’de 31 Mart seçimleri öncesi özellikle Gebze adayının merakla beklendiği bu günlerde dün akşam CHP genel Merkezi MKYK ve PM yönetimleri toplantısı sonrası Türkiye geneli 242 aday belirlenirken, Gebze’de açıklanan isimler arasında yer aldı. ADAY OLDU ORTADAN KAYBOLDU Yapılan yazılı açıklama ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olarak açıklanan isim daha önceleri de ismi gündemde olan ancak adaylığa sıcak bakmadığı bilinen Nail Çiler oldu. AK Parti’nin güçlü olduğu Gebze’de adaylığa sıcak bakmadığı bilinen Çiler’in aday gösterilmesinin ardından telefonlarını kapattığı öğrenilirken, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dahil bir çok ismin kendisine ulaşamadığı öğrenildi. CHP’DEN İSTİFA MI EDECEK! AK Parti karşısında seçim kaybetme endişesi ile hiçbir zaman Gebze Belediye Başkan adaylığına sıcak bakmadığı bilinen Nail Çiler’in parti yönetimine tavır takındığı konuşulan konular arasında yer alırken, iddialara göre Çiler’in adaylık konusunda ki rahatsızlığı nedeniyle ilerleyen süreçte ya adaylıktan çekilebileceği yada CHP’den istifa edebileceği konuşuluyor.  
CHP PM’nin kararına göre dün akşam Gebze Belediye Başkan adaylığı açıklanan Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’e ulaşılamıyor. Ne il, ne ilçe ne de kamuoyu Nail Çiler’in nerede olduğunu bilmiyor.

CHP’de 31 Mart seçimleri öncesi özellikle Gebze adayının merakla beklendiği bu günlerde dün akşam CHP genel Merkezi MKYK ve PM yönetimleri toplantısı sonrası Türkiye geneli 242 aday belirlenirken, Gebze’de açıklanan isimler arasında yer aldı.

ADAY OLDU ORTADAN KAYBOLDU

Yapılan yazılı açıklama ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayı olarak açıklanan isim daha önceleri de ismi gündemde olan ancak adaylığa sıcak bakmadığı bilinen Nail Çiler oldu. AK Parti’nin güçlü olduğu Gebze’de adaylığa sıcak bakmadığı bilinen Çiler’in aday gösterilmesinin ardından telefonlarını kapattığı öğrenilirken, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dahil bir çok ismin kendisine ulaşamadığı öğrenildi.

CHP’DEN İSTİFA MI EDECEK!

AK Parti karşısında seçim kaybetme endişesi ile hiçbir zaman Gebze Belediye Başkan adaylığına sıcak bakmadığı bilinen Nail Çiler’in parti yönetimine tavır takındığı konuşulan konular arasında yer alırken, iddialara göre Çiler’in adaylık konusunda ki rahatsızlığı nedeniyle ilerleyen süreçte ya adaylıktan çekilebileceği yada CHP’den istifa edebileceği konuşuluyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.