Dilovası'nda Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Gündem 13.01.2024 - 12:30, Güncelleme: 13.01.2024 - 12:30 2171+ kez okundu.
 

Dilovası'nda Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında bu hafta Dilovası'nda ziyaretler yapıldı.
Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek yapılan ziyaretlere bugün Dilovası ilçemizde devam edildi. 10 Haneyle Gönül Köprüsü Kuruldu Dilovası ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti.    Ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ulusoy, çocuklara da hediyeler verip, onları sevindirerek ziyaretlerini sonlandırdı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında bu hafta Dilovası'nda ziyaretler yapıldı.
Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek yapılan ziyaretlere bugün Dilovası ilçemizde devam edildi.

10 Haneyle Gönül Köprüsü Kuruldu

Dilovası ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti.
 
 Ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ulusoy, çocuklara da hediyeler verip, onları sevindirerek ziyaretlerini sonlandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.