RADIO2020'nin Düzenlediği SPACE COLONY 2 bugün başlıyor

Sanat 09.09.2023 - 13:13, Güncelleme: 11.09.2023 - 22:20 12942+ kez okundu.
 

RADIO2020'nin Düzenlediği SPACE COLONY 2 bugün başlıyor

Türkiye'nin önde gelen modacılarının ve mankenlerinin yer aldığı Fashion Show'u bugün başlıyor...........................
Tumaç İSMAİLOĞLU'nun sahibi olduğu RADIO2020'nin düzenlediği 1. Serisi büyük ses getiren SPACE COLONY etkinliğinin 2.Serisi 09.09.23 Cumartesi tarihinde yine boğazın en görkemli ve lüks gemisi olan SUDATUR gemisinde gerçekleçecek. Dj kabininde avrupanın önde gelen elektronik müzik etkinliği olarak bilinen CIRCOLOCO nun ve IBIZA'nin en seçkin etkinliklerinin vazgeçilmez ismi SANTIAGO GARCIA nın yanı sıra, Türkiye'nin yükselen yıldızları arasında yer alan ve çalısmalarıyla dinleyicilerini büyülemeye devam eden PEOPLE LIKE US ve RADIO2020 Resident Djleri yer alacak. Her etkinliğinde farklı bir konsept ile misafirlerini ağırlayan RADIO2020 yine alışılagelmişin dışında bir konsept ile müzik severlerin karşısına çıkmayı hedefliyor. Etkinliğin başlamasıyla Türkiyenin önde gelen modacılarının ve mankenlerinin yer aldığı 1 saat sürecek eşsiz Fashion Show'u ile Elektronik müziği birleştirerek hem göze hem kulağa hitap edecek.
Türkiye'nin önde gelen modacılarının ve mankenlerinin yer aldığı Fashion Show'u bugün başlıyor...........................

Tumaç İSMAİLOĞLU'nun sahibi olduğu RADIO2020'nin düzenlediği 1. Serisi büyük ses getiren SPACE COLONY etkinliğinin 2.Serisi 09.09.23 Cumartesi tarihinde yine boğazın en görkemli ve lüks gemisi olan SUDATUR gemisinde gerçekleçecek.

Dj kabininde avrupanın önde gelen elektronik müzik etkinliği olarak bilinen CIRCOLOCO nun ve IBIZA'nin en seçkin etkinliklerinin vazgeçilmez ismi SANTIAGO GARCIA nın yanı sıra, Türkiye'nin yükselen yıldızları arasında yer alan ve çalısmalarıyla dinleyicilerini büyülemeye devam eden PEOPLE LIKE US ve RADIO2020 Resident Djleri yer alacak.

Her etkinliğinde farklı bir konsept ile misafirlerini ağırlayan RADIO2020 yine alışılagelmişin dışında bir konsept ile müzik severlerin karşısına çıkmayı hedefliyor. Etkinliğin başlamasıyla Türkiyenin önde gelen modacılarının ve mankenlerinin yer aldığı 1 saat sürecek eşsiz Fashion Show'u ile Elektronik müziği birleştirerek hem göze hem kulağa hitap edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.