POLİSAN HOLDİNG RAMAZAN BAYRAMI İLANI

The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow ile büyük beğeni topladı

Sanat 11.09.2023 - 10:45, Güncelleme: 11.09.2023 - 22:42 14753+ kez okundu.
 

The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow ile büyük beğeni topladı

1. Serisi büyük ses getiren SPACE COLONY etkinliginin 2.si İstanbul Bebek'te yine boğazın en görkemli ve lüks gemisi olan SUDATUR gemisinde gerçekleşti.
2.Etkinliğini Organizatör Tumaç İsmailığlu 'nun düzenlediği Space Colony 2  Dj Parti'sinde "The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow" olarak gerçekleştiren  Koreograf ve Eğitmen Tayfun Şenel büyük beğeni topladı. GAZETEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNAN TAYFUR ŞENEL ŞUNLARI SÖYLEDİ; TAYFUR ŞENEL CHOREOGRAPHER Bu etkinliğin ardından, İçimden gelen duyguları sizlerle paylaşmak istiyorum..2012 yılında Mankenlik adı altında çıktığım bu yola Koreograf ve Eğitmen olarak devam etmekten onur ve gurur duyuyorum. 11 yıllık birikimlerimin içinde bana en çok bu yolda, Manken nasıl olunur ne yapar nasıl yürür temel ve ince detaylar konusunda destek sağlayan ve eğitim veren Yaşar ALPTEKİN Hocama @berkgokoo7 Hocama saygılarımı sunuyorum üzerimde emekleri çoktur,herkese nasip olmayan bir eğitimle bu yola çıktım.Her geçen sene üzerine kata kata devam ettiğim bu süreçte bilgi ve teknik konuda doluluğa ulaştığımı düşünüp ve yılların tecrübesiyle harmanladıktan sonra İlk İşim olan Koreograflığını yaptığım @zaruyalikavak 'ta @ecemakaa 'nında desteğiyle moda dünyasının iyi isimleri önünde ilk sınavımı gerçekleştirip bundan sonraki hedefimi daha yüksek tuttum., 2.Etkinliğimi çok değerli Organizatör Kardeşim @toumajko 'nun düzenlediği Space Colony 2 Dj Parti'sinde The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow olarak gerçekleştirdim. Bu etkinliğe Destek olan MANKEN arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum. bir Koreografim ama beni temsil eden onlar!! ve siz değerli Manken arkadaşlarım bugün çok iyi bir iş çıkardınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu etkinlikte beni ve bizi yanlız bırakmayan birbirinden değerli Misafirlerimizede minnettarım. HERZAMAN DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIM Ben her zaman daha iyisini yapacağıma inanarak bu yola devam ediyorum ve olacağından şüphemde yok. İnanmak başarmanın yarısıdır. Koreograf olarak Türkiye'de alışagelmişin dışında işler yapmak için yenilikler katmak için çok çalışıyorum ve bununda Karşılığını alacağıma inanıyorum. Bana güvenen inanan ve yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum ve bugün sadece küçük bir görsel fashionshow ve elektro müzikle istenirse Türkiye'de alışagelmişin dışında neler yapılabileceğini göstermek istedim ve umuyorumda bunu başardım. Eksiklerim ve eksiklerimiz tabiki vardır saygı duyuyorum ama Türkiye'de koreagraflığa yeni bir boyut getireceğimi düşünerek çok yakında tarihini açıklayacağımız organizasyonda'da yenilikleri size sunmak için sabırsızlanıyorum.
1. Serisi büyük ses getiren SPACE COLONY etkinliginin 2.si İstanbul Bebek'te yine boğazın en görkemli ve lüks gemisi olan SUDATUR gemisinde gerçekleşti.

2.Etkinliğini Organizatör Tumaç İsmailığlu 'nun düzenlediği Space Colony 2  Dj Parti'sinde " The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow" olarak gerçekleştiren  Koreograf ve Eğitmen Tayfun Şenel büyük beğeni topladı.

GAZETEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNAN TAYFUR ŞENEL ŞUNLARI SÖYLEDİ;

TAYFUR ŞENEL CHOREOGRAPHER

Bu etkinliğin ardından, İçimden gelen duyguları sizlerle paylaşmak istiyorum..2012 yılında Mankenlik adı altında çıktığım bu yola Koreograf ve Eğitmen olarak devam etmekten onur ve gurur duyuyorum. 11 yıllık birikimlerimin içinde bana en çok bu yolda, Manken nasıl olunur ne yapar nasıl yürür temel ve ince detaylar konusunda destek sağlayan ve eğitim veren Yaşar ALPTEKİN Hocama @berkgokoo7 Hocama saygılarımı sunuyorum üzerimde emekleri çoktur,herkese nasip olmayan bir eğitimle bu yola çıktım.Her geçen sene üzerine kata kata devam ettiğim bu süreçte bilgi ve teknik konuda doluluğa ulaştığımı düşünüp ve yılların tecrübesiyle harmanladıktan sonra İlk İşim olan Koreograflığını yaptığım @zaruyalikavak 'ta @ecemakaa 'nında desteğiyle moda dünyasının iyi isimleri önünde ilk sınavımı gerçekleştirip bundan sonraki hedefimi daha yüksek tuttum.,

2.Etkinliğimi çok değerli Organizatör Kardeşim @toumajko 'nun düzenlediği Space Colony 2 Dj Parti'sinde The First Step By Tayfur ŞENEL fashionshow olarak gerçekleştirdim. Bu etkinliğe Destek olan MANKEN arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum. bir Koreografim ama beni temsil eden onlar!! ve siz değerli Manken arkadaşlarım bugün çok iyi bir iş çıkardınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu etkinlikte beni ve bizi yanlız bırakmayan birbirinden değerli Misafirlerimizede minnettarım.

HERZAMAN DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIM

Ben her zaman daha iyisini yapacağıma inanarak bu yola devam ediyorum ve olacağından şüphemde yok. İnanmak başarmanın yarısıdır. Koreograf olarak Türkiye'de alışagelmişin dışında işler yapmak için yenilikler katmak için çok çalışıyorum ve bununda Karşılığını alacağıma inanıyorum.

Bana güvenen inanan ve yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum ve bugün sadece küçük bir görsel fashionshow ve elektro müzikle istenirse Türkiye'de alışagelmişin dışında neler yapılabileceğini göstermek istedim ve umuyorumda bunu başardım. Eksiklerim ve eksiklerimiz tabiki vardır saygı duyuyorum ama Türkiye'de koreagraflığa yeni bir boyut getireceğimi düşünerek çok yakında tarihini açıklayacağımız organizasyonda'da yenilikleri size sunmak için sabırsızlanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.