Derince Kaymakamı Meftun Dallı için veda töreni düzenlendi

Gündem 16.08.2023 - 10:17, Güncelleme: 16.08.2023 - 10:17 3155+ kez okundu.
 

Derince Kaymakamı Meftun Dallı için veda töreni düzenlendi

Derince Kaymakamı olarak görev yaparken Kastamonu’ya vali olarak atanan Meftun Dallı için dün bir veda töreni düzenlendi.
Törende duygusal bir konuşma yapan Dallı, “Kocaeli’den güzel anılarla ayrılıyorum” dedi Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Derince Kaymakamı Meftun Dall için veda töreni düzenlendi. Kocaeli Valiliğinde düzenlenen veda programına vali Seddar Yavuz’un yanı sıra il Jandarma Komutanı Selim Kapancı, Derince Belediye Başaknı Zeki Aygün, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, il müdürleri ve daire başkanları katıldı. “BENİM İÇİN BİR İLK” Uğurlama töreninde ilk olarak konuşan Vali Seddar Yavuz, “Daha önce İstanbul kaymakamlarının vali olmasına şahitlik etmiştik. Ancak bir Kocaeli kaymakamının vali olarak atanmasını ilk kez görüyoruz. Meftun valimizi güzel bir şekilde uğurluyoruz. Umarım başka başarılı arkadaşlarımızı da böyle güzel görevlere uğurlamak nasip olur” dedi DALLI’DAN DUYGUSAL KONUŞMA Yeni dönemde vali olarak Kastamonu’da görev yapacak olan Meftun Dallı ise düzenlenen tören dolayısıyla katılan herkese teşekkür etti. Rahat bir çalışma döneminin ardından yeni bir göreve doğru gittiğini kaydeden Dallı, “Allah bizi mahcup etmesin. Buradan güzel duygularla ve güzel hatıralarla ayrılıyorum. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Veda töreni sonunda Vali Yavuz, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’ya hediye takdim etti ve ardından program son buldu.
Derince Kaymakamı olarak görev yaparken Kastamonu’ya vali olarak atanan Meftun Dallı için dün bir veda töreni düzenlendi.

Törende duygusal bir konuşma yapan Dallı, “Kocaeli’den güzel anılarla ayrılıyorum” dedi Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Derince Kaymakamı Meftun Dall için veda töreni düzenlendi. Kocaeli Valiliğinde düzenlenen veda programına vali Seddar Yavuz’un yanı sıra il Jandarma Komutanı Selim Kapancı, Derince Belediye Başaknı Zeki Aygün, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, il müdürleri ve daire başkanları katıldı.



“BENİM İÇİN BİR İLK”
Uğurlama töreninde ilk olarak konuşan Vali Seddar Yavuz, “Daha önce İstanbul kaymakamlarının vali olmasına şahitlik etmiştik. Ancak bir Kocaeli kaymakamının vali olarak atanmasını ilk kez görüyoruz. Meftun valimizi güzel bir şekilde uğurluyoruz. Umarım başka başarılı arkadaşlarımızı da böyle güzel görevlere uğurlamak nasip olur” dedi

DALLI’DAN DUYGUSAL KONUŞMA
Yeni dönemde vali olarak Kastamonu’da görev yapacak olan Meftun Dallı ise düzenlenen tören dolayısıyla katılan herkese teşekkür etti. Rahat bir çalışma döneminin ardından yeni bir göreve doğru gittiğini kaydeden Dallı, “Allah bizi mahcup etmesin. Buradan güzel duygularla ve güzel hatıralarla ayrılıyorum. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Veda töreni sonunda Vali Yavuz, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’ya hediye takdim etti ve ardından program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.