Başkan Büyükgöz Huzurevi Sakinlerine Konuk Oldu

Siyaset 02.10.2023 - 13:53, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:15 6015+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz Huzurevi Sakinlerine Konuk Oldu

Yaşlılar Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan
Büyüklerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi sakinlerine konuk oldu. Yoğun geçen hizmet ve ziyaret trafiğine rağmen Gebzeli hemşerilerini acılı, mutlu ve özel günlerinde yalnız bırakmamaya özen gösteren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Barış Mahallesi’nde bulunan Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, onlarla sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin halini hatırını sorarak istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Büyükgöz, “Tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan büyüklerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin. Bir gün anne baba yaşlandığı zaman onları Allah’ın emanetleri olarak kabul eden gençler yetiştirmek için gayret ediyoruz. GENÇLERİMİZ DE ÖRNEK ALMALI Bugün buradaki gençler de bu şuuru almak için burada olma çabasını ortaya koydular. Anne baba olmadan evlat; evlat olmadan da anne baba olmaz. Her ikisi de Allah’ın emanetleridir. Gönüller yaşlanmıyor. Derler ya; duvarı nem insanı gam yıkar diye. Yoksa gönül yaşlanmıyor. Bizler de bu akşam hayır duanızı almak ve gençlerimize örnek olmak için buradayız” dedi. Başkan Büyükgöz’ün ziyaret ettiği huzurevi sakinleri kendileri için özel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği konserini keyifle dinledi.
Yaşlılar Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan

Büyüklerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Gebze Huzurevi sakinlerine konuk oldu. Yoğun geçen hizmet ve ziyaret trafiğine rağmen Gebzeli hemşerilerini acılı, mutlu ve özel günlerinde yalnız bırakmamaya özen gösteren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Barış Mahallesi’nde bulunan Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, onlarla sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin halini hatırını sorarak istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Büyükgöz, “Tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan büyüklerimizi rabbim başımızdan eksik etmesin. Bir gün anne baba yaşlandığı zaman onları Allah’ın emanetleri olarak kabul eden gençler yetiştirmek için gayret ediyoruz.

GENÇLERİMİZ DE ÖRNEK ALMALI

Bugün buradaki gençler de bu şuuru almak için burada olma çabasını ortaya koydular. Anne baba olmadan evlat; evlat olmadan da anne baba olmaz. Her ikisi de Allah’ın emanetleridir. Gönüller yaşlanmıyor. Derler ya; duvarı nem insanı gam yıkar diye. Yoksa gönül yaşlanmıyor. Bizler de bu akşam hayır duanızı almak ve gençlerimize örnek olmak için buradayız” dedi. Başkan Büyükgöz’ün ziyaret ettiği huzurevi sakinleri kendileri için özel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği konserini keyifle dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.