Dilovası’nda son başvuru İsmail Demir’den

Dünya 23.11.2023 - 09:13, Güncelleme: 23.11.2023 - 09:20 2715+ kez okundu.
 

Dilovası’nda son başvuru İsmail Demir’den

AK Parti Dilovası’nda son başvuru AK Parti Kocaeli eski İl Yöneticisi İsmail Demir’den geldi. Demir Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını İlhan Yıldırım’a sundu.
AK Parti’nin 22 Kasım tarihinde biten aday adaylığı başvurularında, aday adayları dosyalarını teslim ederken Dilovası’nda son başvuruyu yapan ise eski AK Parti İl Yöneticisi ve işadamı İsmail Demir oldu. Demir, ailesi ve geniş bir kesim tarafından geldiği AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a başvuru dosyasını sundu. Programa eski belediye başkanlarından Halit Yaşar ve Ali Toltar’da katıldı.  İSMAİL DEMİR İÇİMİZDEN BİRİ Demir’in aday adaylığı başvurusu sırasında konuşan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “İsmail Demir arkadaşımız, içimizden biri, uzun yıllar teşkilatlarımızda birlikte çalıştığımız ailesi ile birlikte partimize çokça emeği olan biridir. İlçe teşkilatımıza son başvuruyu yapan İsmail Demir’e ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum.”dedi. PARTİM VE ÜLKEM İÇİN ÇALIŞTIM Yıldırım’ın ardından açıklama yapan İsmail Demir ise yaptığı konuşmasında; “31 Mart 2024 yerel seçimleri için Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Aile olarak 50 yıldır Dilovası’nda ikamet ediyoruz. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek belde teşkilatında gerekse ilçe yönetimlerinde çeşitli görevlerde yer aldım. Ardından da yine AK Parti Kocaeli İl Yönetiminde yine yaklaşık 11 yıl görev aldım. Partimin bana verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştım. Partim için çalıştım. Ülkem için çalıştım. HİZMET YARIŞINDA BENDE VARIM Şimdi partim için, Dilovası için yeni bir yola çıkıyorum. Dilovası’na hizmet yarışında bende varım diyerek, ailemin ve dostlarımın desteği ile çıktığım bu yolda partimiz bana görev verirse ve halkımızın da desteğiyle seçildiğimizde Dilovası’nın geleceği için durmaksızın çalışacağız. 50 yıllık Dilovalı olarak ilçemizin geleceği için çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Dilovası bizim evimiz Dilovası’na hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Bu yarışta aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. İSMAİL DEMİR KİMDİR? 1972 yılında Ağrı da doğdu. 1992 yılından itibaren müteahhitlik işleri yapmakta ve ADR Yapı firmasının sahibi. AK Partinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevler yapan Demir, 4 yıl AK Parti Dilovası Belde Başkan Yardımcılığı, 11 yıl AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2008 yılında kurulan Dilovası Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kurucu Başkanlığını yapan Demir, görevine halen devam etmektedir. Dilovası Polis Derneği Kurucu Başkanlığı, MÜSİAD Kocaeli yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Demir evli ve 3 çocuk babasıdır. EMRAH DURSUN (DİLOVASI)
AK Parti Dilovası’nda son başvuru AK Parti Kocaeli eski İl Yöneticisi İsmail Demir’den geldi. Demir Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını İlhan Yıldırım’a sundu.

AK Parti’nin 22 Kasım tarihinde biten aday adaylığı başvurularında, aday adayları dosyalarını teslim ederken Dilovası’nda son başvuruyu yapan ise eski AK Parti İl Yöneticisi ve işadamı İsmail Demir oldu. Demir, ailesi ve geniş bir kesim tarafından geldiği AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a başvuru dosyasını sundu. Programa eski belediye başkanlarından Halit Yaşar ve Ali Toltar’da katıldı. 

İSMAİL DEMİR İÇİMİZDEN BİRİ

Demir’in aday adaylığı başvurusu sırasında konuşan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “İsmail Demir arkadaşımız, içimizden biri, uzun yıllar teşkilatlarımızda birlikte çalıştığımız ailesi ile birlikte partimize çokça emeği olan biridir. İlçe teşkilatımıza son başvuruyu yapan İsmail Demir’e ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum.”dedi.

PARTİM VE ÜLKEM İÇİN ÇALIŞTIM

Yıldırım’ın ardından açıklama yapan İsmail Demir ise yaptığı konuşmasında; “31 Mart 2024 yerel seçimleri için Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Aile olarak 50 yıldır Dilovası’nda ikamet ediyoruz. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek belde teşkilatında gerekse ilçe yönetimlerinde çeşitli görevlerde yer aldım. Ardından da yine AK Parti Kocaeli İl Yönetiminde yine yaklaşık 11 yıl görev aldım. Partimin bana verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştım. Partim için çalıştım. Ülkem için çalıştım.

HİZMET YARIŞINDA BENDE VARIM

Şimdi partim için, Dilovası için yeni bir yola çıkıyorum. Dilovası’na hizmet yarışında bende varım diyerek, ailemin ve dostlarımın desteği ile çıktığım bu yolda partimiz bana görev verirse ve halkımızın da desteğiyle seçildiğimizde Dilovası’nın geleceği için durmaksızın çalışacağız. 50 yıllık Dilovalı olarak ilçemizin geleceği için çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Dilovası bizim evimiz Dilovası’na hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Bu yarışta aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İSMAİL DEMİR KİMDİR?

1972 yılında Ağrı da doğdu. 1992 yılından itibaren müteahhitlik işleri yapmakta ve ADR Yapı firmasının sahibi. AK Partinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevler yapan Demir, 4 yıl AK Parti Dilovası Belde Başkan Yardımcılığı, 11 yıl AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2008 yılında kurulan Dilovası Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Kurucu Başkanlığını yapan Demir, görevine halen devam etmektedir. Dilovası Polis Derneği Kurucu Başkanlığı, MÜSİAD Kocaeli yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Demir evli ve 3 çocuk babasıdır. EMRAH DURSUN (DİLOVASI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.