İmamoğlu’nun ekibi Bülent Sarı’yı tanımadı, kriz çıktı

Dünya 04.05.2023 - 14:27, Güncelleme: 04.05.2023 - 14:27 2247+ kez okundu.
 

İmamoğlu’nun ekibi Bülent Sarı’yı tanımadı, kriz çıktı

Ekrem İmamoğlu’nun Gebze mitingine vatandaşlar yoğun gösterirken, sahne arkasında büyük krizler yaşandığı öğrenildi.
Tüm mitingi kendileri koordine eden İmamoğlu’nun ekibi, CHP Kocaeli İl Başkanı’nı bile dikkate almadı. Korumalar ve miting sorumluları ile tartışan CHP Kocaeli İl Başkanı, protokolü terk ederken, CHP Yönetimleri ve İlçe Başkanları da Sarı’ya destek verdi.  BAŞKAN SARI MİTİNGİ SEYİECİLERİN ARASINDA İZLEDİ Bülent Sarı ve CHP’li ekibi daha büyük sorunlar yaşanmaması için Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan ve Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı ikna etmeye çalıştı. Bülent Sarı, Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasını protokol da değil de miting alanında takip ederken, konuşmanın finalinde sahneye de çıkmadı.
Ekrem İmamoğlu’nun Gebze mitingine vatandaşlar yoğun gösterirken, sahne arkasında büyük krizler yaşandığı öğrenildi.

Tüm mitingi kendileri koordine eden İmamoğlu’nun ekibi, CHP Kocaeli İl Başkanı’nı bile dikkate almadı. Korumalar ve miting sorumluları ile tartışan CHP Kocaeli İl Başkanı, protokolü terk ederken, CHP Yönetimleri ve İlçe Başkanları da Sarı’ya destek verdi. 

BAŞKAN SARI MİTİNGİ SEYİECİLERİN ARASINDA İZLEDİ

Bülent Sarı ve CHP’li ekibi daha büyük sorunlar yaşanmaması için Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan ve Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı ikna etmeye çalıştı. Bülent Sarı, Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasını protokol da değil de miting alanında takip ederken, konuşmanın finalinde sahneye de çıkmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.