BAŞKAN ADAYI YAVUZ’DAN YENİ YIL MESAJI

Siyaset 31.12.2023 - 16:57, Güncelleme: 31.12.2023 - 16:57 3083+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAYI YAVUZ’DAN YENİ YIL MESAJI

İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, yeni yıl mesajı yayımladı.
Başkan Adayı Yavuz, yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı: “2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını temenni ediyoruz. 2023 yılı sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl olarak hafızalarımızdaki yerini aldı. 2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz. Yeni yılla birlikte gelecek güneşli günlerin; kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Yeni yılın hepimize, ailelerimize, Gemlik’e ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.”
İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Adayı Yavuz, yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı:

“2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını temenni ediyoruz. 2023 yılı sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl olarak hafızalarımızdaki yerini aldı. 2024 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz. Yeni yılla birlikte gelecek güneşli günlerin; kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Yeni yılın hepimize, ailelerimize, Gemlik’e ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.