Başkan Bıyık’tan ‘ahde vefa’ ziyaretleri

Gündem 06.02.2024 - 12:47, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:47 2235+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’tan ‘ahde vefa’ ziyaretleri

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden başladı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte saha çalışmalarına start veren Başkan Muzaffer Bıyık, partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte saha çalışmalarına start veren Başkan Muzaffer Bıyık, partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti tarafından yeniden başkanlığa aday gösterilirken saha çalışmalarına ara vermeden başladı. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, SKM programları kapsamında ‘ahde vefa’ ziyaretleri gerçekleştiriyor. PARTİNİN EMEKTAR İSİMLERİ UNUTULMADI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve ilçe yöneticileri ile birlikte partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor. Bu kapsamda önceki dönem belediye başkanları İbrahim Pehlivan ve Şükrü Karabacak’ı ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, birlik beraberlik mesajları verdi. AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanları ve Darıca’daki kurucu parti yöneticilerini de unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek teşkilatlarda gerek yerel hizmetlerde elini taşın altına koyarak partimizin başarılarını daha da yukarılara çıkaran büyüklerimize ahde vefayı eksik etmeyiz. Her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden başladı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte saha çalışmalarına start veren Başkan Muzaffer Bıyık, partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte saha çalışmalarına start veren Başkan Muzaffer Bıyık, partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti tarafından yeniden başkanlığa aday gösterilirken saha çalışmalarına ara vermeden başladı. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, SKM programları kapsamında ‘ahde vefa’ ziyaretleri gerçekleştiriyor.

PARTİNİN EMEKTAR İSİMLERİ UNUTULMADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve ilçe yöneticileri ile birlikte partinin eski kurucuları, kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş isimlere yönelik ‘ahde vefa’ ziyaretleri yapıyor. Bu kapsamda önceki dönem belediye başkanları İbrahim Pehlivan ve Şükrü Karabacak’ı ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, birlik beraberlik mesajları verdi. AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanları ve Darıca’daki kurucu parti yöneticilerini de unutmayan Başkan Muzaffer Bıyık, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek teşkilatlarda gerek yerel hizmetlerde elini taşın altına koyarak partimizin başarılarını daha da yukarılara çıkaran büyüklerimize ahde vefayı eksik etmeyiz. Her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.