AK Parti’de, Erdoğan heyecanı Kocaeli'ne geliyor

Siyaset 21.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:01 2255 kez okundu.
 

AK Parti’de, Erdoğan heyecanı Kocaeli'ne geliyor

AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’nda...
AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Büyük Kocaeli Mitingi’nin heyecanı yaşanıyor.   BİR YIL SONRA YENİDEN AK Parti Kocaeli’de yaklaşık iki aydır devam eden seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyanname toplantılarını tamamlayan, seçim ofisleri açılışlarını gerçekleştiren, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi (Seka Park) Miting Alanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Büyük Kocaeli Mitingine hazırlanıyor. Çalışmalar hafta başında başladı. Miting saati henüz açıklanmadı. Ancak en son 15 Nisan’da Kocaeli’ne gelerek Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştiren Erdoğan’ın yaklaşık bir yıl sonra yine coşkuyla karşılanması bekleniyor.
AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’nda...

AK Parti’de seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Büyük Kocaeli Mitingi’nin heyecanı yaşanıyor.

 

BİR YIL SONRA YENİDEN

AK Parti Kocaeli’de yaklaşık iki aydır devam eden seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyanname toplantılarını tamamlayan, seçim ofisleri açılışlarını gerçekleştiren, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti, bir yandan da 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi (Seka Park) Miting Alanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Büyük Kocaeli Mitingine hazırlanıyor. Çalışmalar hafta başında başladı. Miting saati henüz açıklanmadı. Ancak en son 15 Nisan’da Kocaeli’ne gelerek Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştiren Erdoğan’ın yaklaşık bir yıl sonra yine coşkuyla karşılanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.