Artut, Darıca’da esnafla buluştu

Dünya 03.05.2023 - 15:21, Güncelleme: 03.05.2023 - 15:21 2380+ kez okundu.
 

Artut, Darıca’da esnafla buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Darıca’da Semt Pazarı ve esnaf ziyaretinde vatandaşlarla buluştu. Darıcalıların sıcak ilgisiyle karşılanan Artut, “Değerlerimizin yaşatılması ve paylaşılması, sadece milletimizin değil tüm insanlığın yararına olacaktır.” dedi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerini yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Darıca’da semt pazarı ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluştu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Artut, Darıca’da vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. SADECE MİLLETİMİZİN DEĞİL, TÜM İNSANLIĞIN YARARINA OLACAK Milletvekili Adayı Gülay Artut; “Adalet, insan onuru ve özgürlük, aile ve dayanışma gibi temel değerlerin gelecek dönemde de topluma güç vermesini sağlamaya devam edilecek. Devletimizin geleceği ve milletimizin birliği adaletle kaimdir. İnsanımızın şahsiyetli, onurlu ve üretken bir hayat sürmesini teminen fikirde, teşebbüste ve inançta özgürlük temel ilkelerimizdendir. Her dönem varlığını koruyan temel kurumlardan biri olan ailenin milletimizin temel taşı olma özelliğinin bilincindeyiz. Aileyi insanımıza güçlü bir kimlik bilinci vererek dayanışmayı ve ortak kader anlayışını güçlendiren ana unsurlardan biri olarak görüyoruz. Değerlerimizin yaşatılması ve paylaşılması, sadece milletimizin değil tüm insanlığın yararına olacaktır.” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Darıca’da Semt Pazarı ve esnaf ziyaretinde vatandaşlarla buluştu. Darıcalıların sıcak ilgisiyle karşılanan Artut, “Değerlerimizin yaşatılması ve paylaşılması, sadece milletimizin değil tüm insanlığın yararına olacaktır.” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerini yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Darıca’da semt pazarı ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluştu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Artut, Darıca’da vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.

SADECE MİLLETİMİZİN DEĞİL, TÜM İNSANLIĞIN YARARINA OLACAK

Milletvekili Adayı Gülay Artut; “Adalet, insan onuru ve özgürlük, aile ve dayanışma gibi temel değerlerin gelecek dönemde de topluma güç vermesini sağlamaya devam edilecek. Devletimizin geleceği ve milletimizin birliği adaletle kaimdir. İnsanımızın şahsiyetli, onurlu ve üretken bir hayat sürmesini teminen fikirde, teşebbüste ve inançta özgürlük temel ilkelerimizdendir. Her dönem varlığını koruyan temel kurumlardan biri olan ailenin milletimizin temel taşı olma özelliğinin bilincindeyiz. Aileyi insanımıza güçlü bir kimlik bilinci vererek dayanışmayı ve ortak kader anlayışını güçlendiren ana unsurlardan biri olarak görüyoruz. Değerlerimizin yaşatılması ve paylaşılması, sadece milletimizin değil tüm insanlığın yararına olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.