Elazığlılar’da Aksakal yeniden başkan

Gündem 25.01.2024 - 12:28, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:28 2386+ kez okundu.
 

Elazığlılar’da Aksakal yeniden başkan

Gebze Elazığlılar Derneği önceki gün kongre yaptı. Tek listeli halde kongrede giden Elazığlılarda Eyüp Tekin görevi bırakırken önceki dönem başkanı Tuncay Aksakal yeniden başkan seçildi.
Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki gün Gebze İstasyon Mahallesi’nde bulunan dernek lokalinde kongre yaptı. Kongrede mevcut Başkan Eyüp Tekin aday olmayıp başkanlığı bırakırken bir önceki dönem başkanlık yapan Tuncay Aksakal iki yıl aradan sonra yeniden seçildi. Yeni yönetimi ile başkanlık koltuğuna oturan Aksakal, “Olağan kongremizin Elazığlı hemşerilerimize hayırlar getirmesini dileyerek, yeni ve daha güçlü bir ekiple yola çıkıyoruz. Yapacağımız sosyal ve kültürel etkinliklerle hem Elazığlı hemşerilerimizin hem de kentimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, Elâzığ’ımıza ve yaşadığımız kentimizin gelişimine katkı sunmak için çalışacağız.” dedi.   Gebze Elazığlılar Derneği yeni yönetimi; Başkan; Tuncay AKSAKAL Abdullah AKGÜL Oktay ÇEÇEN Erol İPEK Bayram CAN Mukadder DOĞANAY Erol DEMİRTAŞ Ekrem ATEŞ Yunus ŞEKERCİ DENETİM KURULU Halil POLAT Abdurrahman ASLANTAŞ Turan GÜLER
Gebze Elazığlılar Derneği önceki gün kongre yaptı. Tek listeli halde kongrede giden Elazığlılarda Eyüp Tekin görevi bırakırken önceki dönem başkanı Tuncay Aksakal yeniden başkan seçildi.

Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki gün Gebze İstasyon Mahallesi’nde bulunan dernek lokalinde kongre yaptı. Kongrede mevcut Başkan Eyüp Tekin aday olmayıp başkanlığı bırakırken bir önceki dönem başkanlık yapan Tuncay Aksakal iki yıl aradan sonra yeniden seçildi. Yeni yönetimi ile başkanlık koltuğuna oturan Aksakal, “Olağan kongremizin Elazığlı hemşerilerimize hayırlar getirmesini dileyerek, yeni ve daha güçlü bir ekiple yola çıkıyoruz. Yapacağımız sosyal ve kültürel etkinliklerle hem Elazığlı hemşerilerimizin hem de kentimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, Elâzığ’ımıza ve yaşadığımız kentimizin gelişimine katkı sunmak için çalışacağız.” dedi.

 

Gebze Elazığlılar Derneği yeni yönetimi;

Başkan; Tuncay AKSAKAL

Abdullah AKGÜL

Oktay ÇEÇEN

Erol İPEK

Bayram CAN

Mukadder DOĞANAY

Erol DEMİRTAŞ

Ekrem ATEŞ

Yunus ŞEKERCİ

DENETİM KURULU

Halil POLAT

Abdurrahman ASLANTAŞ

Turan GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.