Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı Gebzeli seçmeni heyecanlandırdı

Dünya 11.04.2023 - 15:49, Güncelleme: 12.04.2023 - 10:29 2650+ kez okundu.
 

Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı Gebzeli seçmeni heyecanlandırdı

MHP bu seçimde stratejik davranarak Gebze'nin sevilen isimlerinden hem de kadın aday olarak Yudum Kaşıkçı'yı listenin 2. sırasına aldı.
                                                            BÜYÜK YANKI UYANDIRDI Kaşıkçı, MHP'nin 2. milletvekili hasretini dindirebilir. Milletvekili aday listelerini en erken açıklayan parti MHP oldu. Kocaeli listesinin ilk sırasında yıllardır MHP'yi Ankara'da temsil eden Saffet Sancaklı bulunuyor. İkinci sırada ise çok stratejik bir hamle yapıldı. AK Parti dışında hiçbir parti 2. sırada veya seçilebilir noktada Gebzeli kadın aday göstermezken, MHP'de tam tersi oldu. Genel merkez, eski Kocaeli KAÇEP İl Başkanı Yudum Kaşıkçı'yı 2. sırada aday gösterdi. Kaşıkçı'nın adaylığı kısa sürede büyük yankı topladı. Özellikle de seçim bölgesi olan Gebze'de.                                                                                                                                        GEBZELİLER MEMNUN KAÇEP Başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmaları ile MHP'nin son yıllarda öne çıkan isimlerinden biri olan Yudum Kaşıkçı ismi, Gebzelilerde büyük bir heyecan yarattı. Kaşıkçı'nın Gebze adayı olduğunu sosyal medya platformlarında dile getiren Gebzeliler, "Diğer partiler Gebze bölgesini adeta yok saydı. MHP'de ise seçilebilir sırada Yudum Kaşıkçı bulunuyor. Biz de kendisini TBMM'ye göndereceğiz" paylaşımlarında bulunuyor. Kaşıkçı'ya olan ilgi, MHP'nin yıllardır mücadele verdiği 2. milletvekili hasretini de dindirebilir.
MHP bu seçimde stratejik davranarak Gebze'nin sevilen isimlerinden hem de kadın aday olarak Yudum Kaşıkçı'yı listenin 2. sırasına aldı.

                                                            BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Kaşıkçı, MHP'nin 2. milletvekili hasretini dindirebilir. Milletvekili aday listelerini en erken açıklayan parti MHP oldu. Kocaeli listesinin ilk sırasında yıllardır MHP'yi Ankara'da temsil eden Saffet Sancaklı bulunuyor. İkinci sırada ise çok stratejik bir hamle yapıldı. AK Parti dışında hiçbir parti 2. sırada veya seçilebilir noktada Gebzeli kadın aday göstermezken, MHP'de tam tersi oldu. Genel merkez, eski Kocaeli KAÇEP İl Başkanı Yudum Kaşıkçı'yı 2. sırada aday gösterdi. Kaşıkçı'nın adaylığı kısa sürede büyük yankı topladı. Özellikle de seçim bölgesi olan Gebze'de.
                                                           

                                                                           GEBZELİLER MEMNUN


KAÇEP Başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmaları ile MHP'nin son yıllarda öne çıkan isimlerinden biri olan Yudum Kaşıkçı ismi, Gebzelilerde büyük bir heyecan yarattı. Kaşıkçı'nın Gebze adayı olduğunu sosyal medya platformlarında dile getiren Gebzeliler, "Diğer partiler Gebze bölgesini adeta yok saydı. MHP'de ise seçilebilir sırada Yudum Kaşıkçı bulunuyor. Biz de kendisini TBMM'ye göndereceğiz" paylaşımlarında bulunuyor. Kaşıkçı'ya olan ilgi, MHP'nin yıllardır mücadele verdiği 2. milletvekili hasretini de dindirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.