AK Parti 5 ilçede temayüle gidiyor!

Siyaset 11.09.2023 - 16:20, Güncelleme: 11.09.2023 - 16:20 7506+ kez okundu.
 

AK Parti 5 ilçede temayüle gidiyor!

AK Parti İl Yürütme Kurulu İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında toplandı. İstifa eden 5 İlçe Başkanı’nın yerine atanacak İlçe
 Başkanlarının belirlenmesi adına temayül yapılacak. AK Parti İl Yürütme Kurulu İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündemi istifa eden 5 İlçe Başkanı’nın yerine atanacak İlçe Başkanlarının belirlenmesi adına yapılacak olan Temayül Yoklamasıydı. Bu kapsamda, Genel Merkez kararıyla, tüm illerle eş zamanlı olarak yarın (10 Eylül Pazar) 12:00 ila 17:00 saatleri arasında İzmit, Gölcük, Kandıra, Çayırova ve Darıca İlçelerinde Temayül Yoklaması yapılacak. Temayül Genel Merkezden gelen heyet nezaretinde ve İl Başkan Yardımcılarının koordinesinde gerçekleşecek.Temayül yapılacak İlçelerde ikamet eden İl Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Yönetim Kurulları Yönetimleri, İlçe Kadın Kolları Yönetimleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullanma hakkına sahip olacak.
AK Parti İl Yürütme Kurulu İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında toplandı. İstifa eden 5 İlçe Başkanı’nın yerine atanacak İlçe

 Başkanlarının belirlenmesi adına temayül yapılacak. AK Parti İl Yürütme Kurulu İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında toplandı. Toplantının ana gündemi istifa eden 5 İlçe Başkanı’nın yerine atanacak İlçe Başkanlarının belirlenmesi adına yapılacak olan Temayül Yoklamasıydı.

Bu kapsamda, Genel Merkez kararıyla, tüm illerle eş zamanlı olarak yarın (10 Eylül Pazar) 12:00 ila 17:00 saatleri arasında İzmit, Gölcük, Kandıra, Çayırova ve Darıca İlçelerinde Temayül Yoklaması yapılacak. Temayül Genel Merkezden gelen heyet nezaretinde ve İl Başkan Yardımcılarının koordinesinde gerçekleşecek.Temayül yapılacak İlçelerde ikamet eden İl Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Yönetim Kurulları Yönetimleri, İlçe Kadın Kolları Yönetimleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullanma hakkına sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.