SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, DARICA’YA GELİYOR

Dünya 14.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 15.10.2023 - 21:34 1896+ kez okundu.
 

SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, DARICA’YA GELİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanarak hizmete giren
 Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi,  14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılıyor. Darıca ve Türk sporuna yeni yıldızların kazandırılmasına imkan sağlaması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğinde kısa bir süre önce tamamlanarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi için 14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da resmi açılış töreni düzenlenecek. BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde düzenlenecek açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte bölge protokolü de katılacak. Söz verdikleri bir projeyi işbirliği içinde Darıca’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımını tamamlayarak amatör sporların hizmetine sunduğumuz ve Milli Sporcu Ahmet Çalık’ın adını verdiğimiz spor kompleksimizin açılış törenini Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Darıca’mıza değer katan ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmesini planladığımız eserin açılışına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bir kez daha ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu. HABER; EMRAH DURSUN
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanarak hizmete giren

 Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi,  14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılıyor.

Darıca ve Türk sporuna yeni yıldızların kazandırılmasına imkan sağlaması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğinde kısa bir süre önce tamamlanarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi için 14 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da resmi açılış töreni düzenlenecek.

BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde düzenlenecek açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte bölge protokolü de katılacak. Söz verdikleri bir projeyi işbirliği içinde Darıca’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımını tamamlayarak amatör sporların hizmetine sunduğumuz ve Milli Sporcu Ahmet Çalık’ın adını verdiğimiz spor kompleksimizin açılış törenini Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Darıca’mıza değer katan ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmesini planladığımız eserin açılışına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bir kez daha ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

HABER; EMRAH DURSUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.