Trap Türkiye Şampiyonasında Kağıtspor rüzgârı

Spor 15.06.2023 - 13:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 13:03 8090+ kez okundu.
 

Trap Türkiye Şampiyonasında Kağıtspor rüzgârı

Türkiye Trap Şampiyonasında madalyaların tek sahibi Kağıtspor oldu
  Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Trap Türkiye Şampiyonası, Konya’da gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı sporcuları şampiyonaya ambargo koydu.   KÜRSÜYE AMBARGO KOYDULAR Trap Türkiye Şampiyonasında büyük erkekler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporculardan Nedim Tolga Tunçer 1., Murat İlbilgi 2. ve Oğuzhan Tüzün 3. olarak izine az rastlanır bir başarıya imza atıp, kürsüye ambargo koydu.   TAKIMLARDA DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU Şampiyonada bireysel mücadelenin haricinde düzenlenen Takımlar Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu 3 sporcunun oluşturduğu Mavi Beyazlı takım, Türkiye takım rekoru kırarak şampiyon oldu.   HÜSEYİN EFE MİLLİ TAKIM YOLCUSU Genç erkek kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Hüseyin Efe Özmen yarışmada 115 puan ile yarışmanın gençler kategorisinde en yüksek puanını atarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Mavi Beyazlı sporcu Güney Kore’de gerçekleşecek Dünya Gençler Şampiyonasına Ay Yıldızlı formayla katılmaya hak kazandı.
Türkiye Trap Şampiyonasında madalyaların tek sahibi Kağıtspor oldu

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Trap Türkiye Şampiyonası, Konya’da gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı sporcuları şampiyonaya ambargo koydu.

 

KÜRSÜYE AMBARGO KOYDULAR

Trap Türkiye Şampiyonasında büyük erkekler kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı sporculardan Nedim Tolga Tunçer 1., Murat İlbilgi 2. ve Oğuzhan Tüzün 3. olarak izine az rastlanır bir başarıya imza atıp, kürsüye ambargo koydu.

 

TAKIMLARDA DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Şampiyonada bireysel mücadelenin haricinde düzenlenen Takımlar Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu 3 sporcunun oluşturduğu Mavi Beyazlı takım, Türkiye takım rekoru kırarak şampiyon oldu.

 

HÜSEYİN EFE MİLLİ TAKIM YOLCUSU

Genç erkek kategorisinde mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Hüseyin Efe Özmen yarışmada 115 puan ile yarışmanın gençler kategorisinde en yüksek puanını atarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Mavi Beyazlı sporcu Güney Kore’de gerçekleşecek Dünya Gençler Şampiyonasına Ay Yıldızlı formayla katılmaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.