Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Gebze'de 10 Hane ziyaret etti

Siyaset 17.03.2023 - 17:16, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3031+ kez okundu.
 

Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Gebze'de 10 Hane ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler,
yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönül köprüleri kurulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediliyor.  Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca, ilimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Gebze ilçemizde devam edildi.    Ailelerin İhtiyaç Durumları Yerinde İncelendi   Gebze ilçemizde yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 10 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.   Ziyaret edilen ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Gültekin, gereken ne varsa yapılacağını belirtti. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler,

yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönül köprüleri kurulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediliyor.

 Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca, ilimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Gebze ilçemizde devam edildi. 

 

Ailelerin İhtiyaç Durumları Yerinde İncelendi

 
Gebze ilçemizde yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 10 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.

 
Ziyaret edilen ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Gültekin, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.


Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.