Kocaeli Kitap Fuarı'nın tarihi belli oldu

15.03.2023 - 12:46, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2213+ kez okundu.
 

Kocaeli Kitap Fuarı'nın tarihi belli oldu

Bu yıl 13. kez kapılarını açacak olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın tarihi 7-15 Ekim tarihleri arası olarak belirlendi
Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarında olan  Kocaeli Kitap Fuarı’nın tarihi belirlendi. Kocaeli Kitap Fuarı bu yıl 7 - 15 Ekim tarihleri arasından açılacak. Fuarda yine yüzlerce yayınevi binlerce kitabı okuru ile buluşacak. Geçtiğimiz yıl Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan fuarın bu yıl nerede kurulacağı ise henüz açıklanmadı. Kitap Fuarı ile ilgili detayların ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.
Bu yıl 13. kez kapılarını açacak olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın tarihi 7-15 Ekim tarihleri arası olarak belirlendi

Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarında olan  Kocaeli Kitap Fuarı’nın tarihi belirlendi.

Kocaeli Kitap Fuarı bu yıl 7 - 15 Ekim tarihleri arasından açılacak. Fuarda yine yüzlerce yayınevi binlerce kitabı okuru ile buluşacak. Geçtiğimiz yıl Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan fuarın bu yıl nerede kurulacağı ise henüz açıklanmadı. Kitap Fuarı ile ilgili detayların ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.