Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürü belli oldu

Spor 07.02.2024 - 10:20, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:20 7974+ kez okundu.
 

Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürü belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Cumhur Kadıoğlu yaklaşık 10 gün önce görevini bırakmıştı
Ali Yeşildal’ın daire başkanlığını sürdürdüğü ve bünyesi alında 4 müdürlük yer alan Gençlik ve Spor Dairesi'nde, Kadıoğlu’ndan geriye kalan koltuğa kimin oturacağı merak edilen konular arasındaydı. O koltuğa, daire bünyesinde yer alan bir isim olarak bilinen bir isim Mine Kazan getirildi. 2023 yılı eylül ayından sonra Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda genel koordinatör olarak çalışan Mine Kazan'ın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü olduğu açıklandı. MİNE KAZAN  1985  İzmit'te doğdu. 2007 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. Okul döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde stajyer olarak çalıştı. 2007-2008 arasında Kocaeli Kent Konseyinde Ulusal ve Uluslararası Hibe Projeleri Koordinatörü olarak görev aldı. 2009 yılında KBB AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde “Gazaltı Kaynakçılığında Yeni Yaklaşımlar” Projesinde koordinatör olarak çalıştı. 2010 yılında aynı müdürlükte “Mentoring Network for Equal Employment Opportunities” Projesinde araştırmacı olarak çalıştı. 2011 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde Hibe Projeleri Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında Gençlik ve Spor Daire Başkanlığında genel koordinatör, 2016-2020 yılları arasında Kültür ve Turizm Daire Başkanlığında genel koordinatör, 2019-2023 yılları arasında Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığında Tanıtım ve Organizasyon Şefi olarak görev yaptı. 2023 yılı eylül ayında Ali Yeşildal  ile birlikte Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına geçti, orada da genel koordinatör olarak çalışmaya başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Cumhur Kadıoğlu yaklaşık 10 gün önce görevini bırakmıştı

Ali Yeşildal’ın daire başkanlığını sürdürdüğü ve bünyesi alında 4 müdürlük yer alan Gençlik ve Spor Dairesi'nde, Kadıoğlu’ndan geriye kalan koltuğa kimin oturacağı merak edilen konular arasındaydı. O koltuğa, daire bünyesinde yer alan bir isim olarak bilinen bir isim Mine Kazan getirildi.

2023 yılı eylül ayından sonra Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda genel koordinatör olarak çalışan Mine Kazan'ın,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü olduğu açıklandı.

MİNE KAZAN 
1985  İzmit'te doğdu.
2007 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.
Okul döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde stajyer olarak çalıştı.
2007-2008 arasında Kocaeli Kent Konseyinde Ulusal ve Uluslararası Hibe Projeleri Koordinatörü olarak görev aldı.
2009 yılında KBB AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde “Gazaltı Kaynakçılığında Yeni Yaklaşımlar” Projesinde koordinatör olarak çalıştı.
2010 yılında aynı müdürlükte “Mentoring Network for Equal Employment Opportunities” Projesinde araştırmacı olarak çalıştı.
2011 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde Hibe Projeleri Uzmanı olarak çalışmaya başladı.
2016 yılında Gençlik ve Spor Daire Başkanlığında genel koordinatör,
2016-2020 yılları arasında Kültür ve Turizm Daire Başkanlığında genel koordinatör,
2019-2023 yılları arasında Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığında Tanıtım ve Organizasyon Şefi olarak görev yaptı.
2023 yılı eylül ayında Ali Yeşildal  ile birlikte Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına geçti, orada da genel koordinatör olarak çalışmaya başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.