Saadet Gebze adayı Türel, şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Siyaset 19.03.2024 - 12:15, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:19 1941+ kez okundu.
 

Saadet Gebze adayı Türel, şehit ailelerini yalnız bırakmadı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109.yılı anma programı Gebze şehitliğinde yapıldı.
 Gebze protokolünün ve şehit ailelerinin de katıldığı bir programa Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de katılarak tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı. Şehit aileleri ile sohbet eden ve şehitlerin mezarında Kur’an okuyup dua eden Türel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da; “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde şehitlik ziyaretinde bulundum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Dedi. Bu ülkenin şehitlerine ve gazilerine çok şey borçlu olduğunu söyleyen Türel; “Bu toprakların her karışında şehit kanları olduğunu her zaman hatırlamalıyız. Bugün burada huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak önce şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimizin her biri artık bu ülkenin çocuklarıdır, Allah yattıkları yerleri cennet bahçesi eylesin, tüm ailelerine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109.yılı anma programı Gebze şehitliğinde yapıldı.

 Gebze protokolünün ve şehit ailelerinin de katıldığı bir programa Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de katılarak tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı. Şehit aileleri ile sohbet eden ve şehitlerin mezarında Kur’an okuyup dua eden Türel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da; “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde şehitlik ziyaretinde bulundum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Dedi.

Bu ülkenin şehitlerine ve gazilerine çok şey borçlu olduğunu söyleyen Türel; “Bu toprakların her karışında şehit kanları olduğunu her zaman hatırlamalıyız. Bugün burada huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak önce şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimizin her biri artık bu ülkenin çocuklarıdır, Allah yattıkları yerleri cennet bahçesi eylesin, tüm ailelerine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.