Geleneksel lezzetler Maide Kafe ve Restoran’da

Dünya 16.11.2023 - 10:50, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:50 2546+ kez okundu.
 

Geleneksel lezzetler Maide Kafe ve Restoran’da

Büyükşehir, Kocaeli mutfağına özgü geleneksel yemekleri Maide Kafe ve Restoran’da Kocaelililerin damak tadına sunuyor
Kent kültürünün yaşatılması için çeşitli çalışmalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu faaliyetlerini her geçen gün artırarak çeşitlendiriyor. Büyükşehir,  bu kez de Türk Mutfağı’na özgü geleneksel yemekleri Kocaelililerin damak tadına sunuyor. Büyükşehir iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’ye bağlı Maide Kafe ve Restoran’da Mancarlı Pide, Ereğli Kebabı ve kabak tatlısının da yer aldığı geleneksel tatlar misafirlere sunulmaya başlandı. KOCAELİ MUTFAĞININ EŞSİZ TATLARI Yöresel menüde yer alan yemekler haftanın yedi günü hizmette olan restoranda denenebiliyor. Yöresel menü, geleneksel motiflerle işlenmiş özel yelekler giymiş personel tarafından takdim ediliyor. Kocaeli’nin yerel tatları ile Türk mutfağının geniş ve lezzetli tatlarının buluştuğu Maide Kafe ve Restoran, Kocaelili misafirlerini eşsiz İzmit Körfezi manzarası eşliğinde en güzel şekilde ağırlıyor.
Büyükşehir, Kocaeli mutfağına özgü geleneksel yemekleri Maide Kafe ve Restoran’da Kocaelililerin damak tadına sunuyor

Kent kültürünün yaşatılması için çeşitli çalışmalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu faaliyetlerini her geçen gün artırarak çeşitlendiriyor. Büyükşehir,  bu kez de Türk Mutfağı’na özgü geleneksel yemekleri Kocaelililerin damak tadına sunuyor. Büyükşehir iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’ye bağlı Maide Kafe ve Restoran’da Mancarlı Pide, Ereğli Kebabı ve kabak tatlısının da yer aldığı geleneksel tatlar misafirlere sunulmaya başlandı.

KOCAELİ MUTFAĞININ EŞSİZ TATLARI

Yöresel menüde yer alan yemekler haftanın yedi günü hizmette olan restoranda denenebiliyor. Yöresel menü, geleneksel motiflerle işlenmiş özel yelekler giymiş personel tarafından takdim ediliyor. Kocaeli’nin yerel tatları ile Türk mutfağının geniş ve lezzetli tatlarının buluştuğu Maide Kafe ve Restoran, Kocaelili misafirlerini eşsiz İzmit Körfezi manzarası eşliğinde en güzel şekilde ağırlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.